2777
2789

دوستان من دوست صميم و اوردم جايي كه خودم كار ميكنم باهم همكار شديم

خونمون باهم فاصله داره من ماشين دارم اون صبحا مياد سر كوچمون با هم ميايم سركار اينجا مشكلي نيس ولي بعد از ظهرا من ميرسونمش و حدود چهل دقيقه گاهي اوقات تو ترافيك ميمونم تا برگردم خونم واقعا خسته ميشم در صورتي كه اگر مستقيم برم خونم تو بيست دقيقه ميرسم خونه يعني ٥:٢٠ خونم ولي اون و كه ميرسونم ساعت ٦ يبارم ٦:١٥ رسيدم 

به نظرتون زشته بگم تا يه مسيري ميبرمت بقيش و با تاكسي برو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت که هست ولی توهم اینجوری خسته میشی واقعا

بخدا خودم و اسير كردم خودشم اصلا نميگه بابا تو خسته ميشي منو فلان جا پياده كن برو يا يروزايي من خونه مادرشوهرم دعوتم مثلا هفت بايد اونجا باشيم من شيش ميرسم خونه تا حاضر شم ميشه هشت شوهرم غر ميزنه

کم‌کم اینکارو کن مثلا بگو امروز خیلی بی حالم برسونمت تا فلان جا بقیش خودت برو هفته ای یکی دوبار این ...

ببين من تايم كاريم تا ساعت ٤ بود قبلا اون هم تا چهار من با بدختي مديرم و راضي كردم تا ٥ بمونم عوضش پنج شنبه ها نيام اونم گفت منم پس پنج شمبه ها نيام كه با اون موافقت نكردن گفتن تو جايي كه با اون كار ميكني فرق داره بايد باشي بعد ميگفت پس تا ٥ اضافه كار بمونم كه با اين برگردم خونم يعني اسيرم كم موند يكاري كنه به منم بگن پنجشنبه ها بيا

میخوای یه چند بار بهونه بیار مثلا بگو جایی کار دارم باید زود برسم شاید دیگه از دفعه های بعدی خودش بره 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

یه روزایی بگو امروز عجله دارم فلان تایم باید خونه باشم کم کم دک میشه

اون روز باورت ميشه گفتم شوهرم منتظرمه بايد زود برم خونه اصلا به روش هم نياورد بگه پس من خودم ميرم؟

باهاش صحبت کن بگو شوهرم گیر داده میگه چرا دیر میای دیر می‌رسیم خونه مامانش بنداز گردن شثهرت انگار تق ...

ميدوني نميخوام يجوري شه كه دوستيمونم بهم بخوره ولي واقعا موندم عين خر تو گل گير كردم