2777
2789

بچه ها لطفا نگین چرا زود ازدواج کردی من ۱۶ سالمه

دیروز به نامزدم پشت تلفن گفتم قبل مدرسه ها ی هفته میخوایم بریم مسافرت توهم بیا

گفت شاید بیام ولی اگه نتونستم بیام تو واقعان نامردی اگه بری😐

بچه ها من ۸ ماه مدرسه رفتم تو تعطیلی هم هیچچچ جا نرفتم فقط توخونه بودم افسردگی گرفتم

حالا مامان بابام میخوان ی جا منو ببرن 

واقعان چرا اینجوری میکنه چقد سنگدل اصن منو درک نمیکنه که حالم خوب نیس تو خونه باز میگه اونجاهم نرو🥲

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

بچه گرفته که بتونه کنترلش کنه

خودش چندسالشه؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه گرفته که بتونه کنترلش کنهخودش چندسالشه؟

۲۴

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

خب پس تاپیک زدی نگو نامزدم . چون اینجا دوس پسرارو میگن نامزد . بگو تو عقدیم

اوکی باشه یادم نبود

۲۴

دیگه حالا که ازدواج کردی ایشالا خوشبخت باشی

ولی نذار برات تصمیم بگیره

سفرتو برو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
وآقا بلدین همسرداری؟خیلی دوس دارم بدونم چون من اگه تو اون موقعیت قرار بگیرم هیچی حالیم نیس

منم واقعان هیچی حالیم نیس

خیلی اذیتم

عزیزم خانومی که از نظر عقلی بالغ باشه هیچوقت اجازه نمیده نامزدش براش تصمیم بگیره

وقتی نامزدت با این سن دخترای ۲۰ ساله رو رد کرده و اومده خواستگاری شما که ۱۶ سالته معلومه هدفش چی بوده

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
دیگه حالا که ازدواج کردی ایشالا خوشبخت باشیولی نذار برات تصمیم بگیرهسفرتو برو

همینکارو میکنم