2777
2789
عنوان

من چیکار کنم اخه

73 بازدید | 9 پست

خیلی حساسم خیلی دلسوزم و احساسی دوست ندارم هیچ کس از دستم ناراحت بشه دیگه دارم زیر این فشار که بقیه خیلی دارن بهم بدی میکنن و من دارم با روی خوش رفتار میکنم له میشم چیزی رو به دل نمیگیرم هرکی بدترین کار رو در حقم کنه ناراحت میشم یکم ولی به دل نمیگیرم بازم باهاش مثل قبل رفتار میکنم مادرم میگه چرا با دشمناتم خوبی اطرافیانم دوستام خیلی بهم میگن چرا یکی راجبت حرف میزنه بهت تهمت میزنه چیزی نمیگی نمیتونم واقعا بعدش عذاب وجدان میگیرم درگیری ذهنی میگیرم خانوادم خیلی میترسن شوهرم بدن چون اینطوری رفتار میکنم میگن تو باید عروس کسی بشی ک بهت آسیب نرسونه تو نمیتونی میدونیم بدترین بلا ها سرت بیاد بازم مهربونی باهمه 🥲

پسری که دوسش دارمم مثل خودمه هر دوتاییمون مثل همیم اینجوری زندگی بهمون سخت میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا سخته ادم همش احساس گناه داره منم دارم نابود میشم

دقیقا من خیلی سعی کردم ولی درست نشدم همیشه فکر میکنم وظیفه من نیست بد با بقیه حرف بزنم خودشون نتیجشو میبینن 

دقیقا من خیلی سعی کردم ولی درست نشدم همیشه فکر میکنم وظیفه من نیست بد با بقیه حرف بزنم خودشون نتیجشو ...

من جدیدا حس میکنم این ریشه در کودکی داره انقدر که خانواده فشار اوردن یا همش سرزنش کردن و گفتن چرا فلان کار رو کردی احساس گناه دادن

من جدیدا حس میکنم این ریشه در کودکی داره انقدر که خانواده فشار اوردن یا همش سرزنش کردن و گفتن چرا فل ...

اره واقعا برا منم همینطور بوده چون هر موقع یه کاری میکردم خیلی به روم میووردن الان هم واقعا هر اتفاقی میوفته مادرم اینقدر تکرار میکنه ک حالم بد میشه