2777
2789

سر اینکه چرا به بچت شیر خودتو نمیدی سر بچه اولم شیر خودمو دادم ولی سر بچه دومم مریض شدم و باید قرص مصرف میکردم اونا خبر ندارن دیشب رفتم مهمونی خونه خواهر شوهرم جلو جاریم و بقیه گفت تو چرا شیر خودتو ندادی گفتم شیر نداشتم شیرم خشک شده بهم گفت دروغ میگی مگه میشه مادری شیر نداشته باشه منم حرصم گرفتم گفتم به خودم مربوطه از اون طرف مادرشوهرم پرید گفت همینه بچم انقدر لاغره منم گفتم بچه منه و صلاحشم من بهتر میدونم بعد شوهرمو صدا زد بیا زنتو جمع کن بی ادبی میکنه منم بلند شدم گفتم منو ببر خونه اصلا غذا نخوردم اومدم خونه از صبح هم تو قیافه هست زنیکه کاش میشد از اینجا برم و ارتباطمو باهاشون قطع کنم😔

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

۲ تا بچه دارید توی خونه ای که با مادرشوهرتون باهم‌زندگی میکنید؟؟

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا دیگه از قاشق گذشته با بیل میل می‌کنند 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

وقتی از اول قبول میکنید با مادز شوهر تو یه ساختمون زندگی کنید:

باعث و بانیش فقط خودتونید 

مادر شوهر هم مادربزرگشه نگرانش بوده یه چیزی گفته شما نباید به بزرگتر از خودت بی احترامی میکردی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

آدم یه چیزایی اینجا میخونه ، می مونه به خدا!به اونا چه ربطی داره تو شیر خشک میدی یا شیر مادر؟اصلا چه ...

والا خستم کردن انقدر گفتن

وقتی از اول قبول میکنید با مادز شوهر تو یه ساختمون زندگی کنید:باعث و بانیش فقط خودتونید مادر شوهر هم ...

این نگرانش نیست میخواد به من نیش بزنه

اینکه به اونا ربط نداره درستولی انقدر مستقیم نمیگفتیمنکه به این نتیجه رسیدم سیاست رفتار با خونواده ه ...

اینا همیشه همینجوری میگن مخصوصا تو جمع که همه بفهمن منم حرصم گرفت