2777
2789
عنوان

هرکی بیاد براش حمد میخونم

55 بازدید | 17 پست

ریزش موی شدید دارم خیلی دارم کچل میشم همه ی آزمایش های هورمونی هم دادم با اینه تنبلی تخمدان خفیفی دارم و آزمایشام نرماله زینک و هرویت و آمپول بیوتین و عصاره رزماری و دم اسبی ‌شامپو و…همه رو استفاده کردم دریغ از یه ضربه تاثیر لطفا لطفا اگه راهکاری دارید بهم بگید 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تنبلی تحمدان داری باید دارو بخوری براش

اگه میتونی حنا بذار

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

موهام ازریشه با سفیدی ته مو درمیاد😔😔

داروی خاصی بجز مکمل برای مو مصرف نمیکنی؟ گفتی هورمونی ها چک شده

مکمل هایی که متخصص داده رو مصرف کن بازه اثرشون طولانیه اثر میزاره کم کم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چون تنبلی تحمدان داری باید دارو بخوری براشاگه میتونی حنا بذار

حنا گذاشتم چون ریشه ی موهام سسته خیلی بدتر شد

من از اول همین تنبلی رو داشتم و تو اقدامم برا بارداری یه قرص هایی که مین دیگه نمیشه باردار شد

داروی خاصی بجز مکمل برای مو مصرف نمیکنی؟ گفتی هورمونی ها چک شدهمکمل هایی که متخصص داده رو مصرف کن با ...

تا اثر بزاره کچل شدم به خدا من هی خودم موهام نازک و کم پشته 

واقعا دارم گریه میکنم نمی‌دونم چه کار کنم

تا اثر بزاره کچل شدم به خدا من هی خودم موهام نازک و کم پشته واقعا دارم گریه میکنم نمی‌دونم چه کار کن ...

هر کسی هر کاری میگه نکن

فقط تحت نظر یه متخصص پوست و مو باش بزار پلن های مختلف رو بچینه تا جواب بگیری 

واسه تنبلی تخمدان هم برو متخصص زنان

اضافه وزن نداری؟

هر کسی هر کاری میگه نکنفقط تحت نظر یه متخصص پوست و مو باش بزار پلن های مختلف رو بچینه تا جواب بگیری ...

ناگفته نماند چهار ماه پیش در حد یه ماه یه رژیم کوچولو گرفتم تا حدودی هم از چشم اون میبینم

ناگفته نماند چهار ماه پیش در حد یه ماه یه رژیم کوچولو گرفتم تا حدودی هم از چشم اون میبینم

رژیم باید اصولی باشه حتما تاثیر داشته

مکمل ها رو ادامه بده زمان میبره اما کاهش پیدا میکنه ریزشت و کم کم پر پشت میشه موهات ۲۴ ساعت پلاستیک بپوش سرت و ریزش موهات رو بشمار اگه ۱۰۰ تا دونه کمتر باشه طبیعیه و با مصرف مکمل کم کم شرایطت بهتر میشه

رژیم باید اصولی باشه حتما تاثیر داشتهمکمل ها رو ادامه بده زمان میبره اما کاهش پیدا میکنه ریزشت و کم ...

شمردمش یه چند وقتی بالای ۳۰۰تا تارمو بود الان شده حدود صد تا صدو پنجاه ولی حجم موهام خیلی کم شده😔😔😔 ببخشید گلم وقتت رو هم گرفتم

هر کسی هر کاری میگه نکنفقط تحت نظر یه متخصص پوست و مو باش بزار پلن های مختلف رو بچینه تا جواب بگیری ...

مشکل اینجاس دکتر خوبی نمیشناسم فوقش اگه اگه بتونم تا تهران برم شهر های دیگه نمیتونم راهم دوره واقعا ناامیدم😔