2777
2789

سر سجاده هستم دعات کردم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من نماز حضرت فاطمه دارم میخونم انشالله حاجتم و بده❤️

منم لایک کنید بخونم نذر ها رو

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سوره یاسین میخونم ان شاءالله حاجتمو بگیرم 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

سر سجاده هستم دعات کردم

توزو خدا دعا کن چیزیش نباشه خوب شه

برا ماهم دعا کن دیگه چیزی نشه منو عشقم بهم برسیم 

بقرآن مجید خسته شدم کم مونده منم خودکشی کنم😔

الحمدالله حمدا کثیرا 🤍

بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۵۱۱۰ذکر یاخالق رو بگو بعدش دعاکن دعات ان شاء الله مستجاب میشه

بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم شب جمعه ۴۰مرتبه سوره ضحی رو بخون وبرو سجده خواستتو از خدا بخوا

صدتا ایت الکرسی یا صدتا سوره کوثر برای حضرت فاطمه بخون

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۵۱۱۰ذکر یاخالق رو بگو بعدش دعاکن د ...

سر سحاده هستم دعات کردم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔