2777
2789

چند روز پیش با یکی از دوستای شوهرم که پسره مجرده و دوست دخترش برای اولین بار رفتیم بیرون ، شوهرم برامون نوشیدنی گرفت برای دوست دختر رفیقش یادش رفت بگیره بعد دختره با عشوه گفت مگه من آدم نیستم برای من نگرفتید شوهرمم در جوابش گفت نهههه شما فرشته ای! 

منم قلبم شکست 😭😭😭

این رفتار شوهرم چه معنی میده ؟؟؟ 

شما بودید چیکار میکردین؟؟؟

من بودم تو خونه گوش شوهرمو میپیچوندم 

جدی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که براش ابمیوه نگرفته یعنی اصلا حواسش به اون نبوده بعد یه دفعه دختره دهن باز کرده اینم اومده جم ...

دقیقا من خودم خییییلی حساسم ولی به نظرم هیچ منظوری نداشته

اسی تو اقدامات لازم انجام بده خوب ادبش کن 

ولی ته دلت بدون واقعا بی منظور بوده

عموم همیشه تو جمع یهو میگف اسمیک آدم نیس

من که ناراحت میشدم میگف آدم نیس فررررررشته س

بعد که ذوق مرگ میشدم میگف حیف فرشته ها عقل ندارن

😅

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

دقیقا من خودم خییییلی حساسم ولی به نظرم هیچ منظوری نداشتماسی تو اقدامات لازم انجام بده خوب ادبش کن و ...

😂😂😂

عمو فرق میکنه 

نه ولی به نظر من به روش هم نیاره چون خواسته گند کاریش رو جمع کنه باید برای اونم ابمیوه میگرفت ولی دختره چه پرو بوده

😂😂😂عمو فرق میکنه نه ولی به نظر من به روش هم نیاره چون خواسته گند کاریش رو جمع کنه باید برای اونم ...

نمیدونم والا 

دخترای الان گرررگ شدن و دریده 

فقط میخوان خودشونو قالب کنن هر طور شده

دقیقا من بودم روم نمیشد بگم من ادم نیستم؟ چرا برای من نگرفتی؟

منم همینطور 

تازه من با شوهرم نامزد بودیم میخواست منو ببره رستوران خجالت کشیدم یه مسیر جنگلی بود آش محلی میداد الکی گفتم هوس آش کردم 

تازه آش هم چققققد خوشمزه بود خودش دوتا گرفت من روم نشد اصرراااار که سیییر شدم اصلااا نمیتونم یه قاشقم اضافه بخورم در حالی که سه چهارتا کاسه جا داشتم😆

منم همینطور تازه من با شوهرم نامزد بودیم میخواست منو ببره رستوران خجالت کشیدم یه مسیر جنگلی بود آش م ...

عزیزم 

منم همین جوریم میرم مهمونی گشنه برمیگردم تازه ظرفا رو هم میشورم 

بعضیا چه رویی دارن 

عزیزم منم همین جوریم میرم مهمونی گشنه برمیگردم تازه ظرفا رو هم میشورم بعضیا چه رویی دارن

کم خودمی پس 

اینقدر ظرف میشورم که هرچی خوردم میسوزه دوباره گرسنم میشه از اول باید غذا بخورم جون بگیرم 

😂😂😂عمو فرق میکنه نه ولی به نظر من به روش هم نیاره چون خواسته گند کاریش رو جمع کنه باید برای اونم ...

به نظرم با یه عه ببخشید یادم رفت بهتر میتونست جمع بشه تا اینکه بخواد دلبری کنه بگه نهههه تو فرشته ای !!!!

بعد از این حرف شوهرم برق تو چشای دختره رو دیدم ،😔

واقعا خیلی ناراحتم نمی‌دونم چیکار کنم البته شوهرم چندین بار به روش های مختلف با دوست دخترای رفیقاش با کارا و حرفاش دلمو شکونده بود این بار دیگه صبرم سر اومده از این رفتاراش  😭😭😭

دو تا هم پسر بچه دارم ،میبینن دارم گریه میکنم استرس میگیرن طفلیا😔