2777
2789
عنوان

ژنتیک ازدواج فامیلیcvs آمینوسنتز

121 بازدید | 6 پست

سلام. قرار بود با فامیل نزدیکم ازدواج کنم‌ .قبلش آزمایش ژنتیک دادیم‌.نفری ۱۲  میلیون ۳ سال پیش. خون گرفتن و گفتن میفرستن آلمان، جوابش ۶ ماه دیگه میاد. هزاران ژن بیماری زا رو بررسی کردن، و ما یک ژن بیماری زا رو به صورت مشترک داشتیم که برای بچه دار شدن خطرناک بود. بعدازدواج باردارشدم.

درهفته های پایین آزمایش Cvs دادم، یعنی با آمپول از جفت نوزاد،نمونه میگیرن و اون ژن بیماری زا روبررسی میکنن.

من دوقلو باردار بودم، و فیبروم زیادی داشتم. از یه قل نمونه گرفتن، ولی قل دوم نشد، چون جنین کوچیک بود و رحم پر از کیست و فیبروم. گفتن ۱۰ روز دیگه بیا. ولی دکتر احمق بازم از قل اول نمونه گرفت.خدا رحمم کرد. گفتن نمیشه ، چند هفته دیگه بیا آمینوسنتز از قل دوم بگیر، که بازم نشد. دیگه فقط یه قل آزمایش ژنتیک داد و سالم بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوقلو باردار بودم، و فیبروم زیادی داشتم. از یه قل نمونه گرفتن، ولی قل دوم نشد، چون جنین کوچیک بود ...

ما هم ازدواجمون فامیلی دهنم سرویس شد تا بچه دار شدم

تو نمیدانی چقدر قوی هستی تا زمانی ک قوی بودن تنها چاره تو باشد