2777
2789

من امسال ازمون دادم و هدفم تیزهوشان بود ولی خب سوالای هوش سخت بود نتونستم خوب بزنم تیزهوشان رو نمیارم ولی نمونه رو مطمئنم که میارم

اینم بگم که امسال نمونه و تیزهوشان ادغام شده بود مثل پارسال و سطح سوالا بالا بود حتی برای نمونه

میخوام بدونم فرق این دو مدرسه چیه؟

اینو میدونم که اون تیزهوشانی که میخواستم برم با این نمونه ای که حالا قراره برم دبیراشون مشترکه 

دبیرا شاید

شایدم نه

بستگی به منطقه داره

تیزهوشان برای کسی خوبه که خیلی اهل درس باشه

یعنی کار و همه چی تعطیل فقط درسسسسسسسسسسسسسسس

که تو بچه های امروزی خیلی کم میبینم اینجوری باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیرا شایدشایدم نهبستگی به منطقه دارهتیزهوشان برای کسی خوبه که خیلی اهل درس باشهیعنی کار و همه چی تع ...

خب واقعا درس خون هستم ولی خب خیلی نگرانم 

دقیقا چی داخل تیزهوشان هس که نمونه نداره؟

چرا اینقدر رتبه برتر دارن این مدارس تیزهوشان ؟

ببین من سال قبل تو آرمون ورودی قبول شدم تا وقتی پامو تو این مدرسه ها نذاشته بودم یه محیط عالی و پرفکت تو ذهنم بود از این مدارس که آره با دانش آموز کار میکنن فلانه و بهمانه رفتیم تو مدرسه درسته همه خرخون بودن و باهوش ولی همه دماغ سربالان و افاده ای همه خودشونو میگیرن و فک میکنن چیز خاصین دوست واقعی پیدا کردن تو این مدرسه ها خیلی سخته من کلا سال دهمم یه نفر دوست درست اونجا پیدا نکردم فقط یکی چند تا از دوستام بودن که اوناهم از قبل میشناختم معلما هم قراره بیان تو کلاس بهتون بگن اینارو قبلا خوندین اینارو از قبل بلدین کلا درس قرار نیست بدن اگه دنبال مدرسه با تدریس درستی نرو این مدارس

نمونه دیگ مثل عادی شده

ببین آخه مدارس عادی واقعا داغون هستن

نمونه حداقل دانش آموزاش با ازمون وارد ندرسه شدن همه معدل بالای ۱۹ و اکثرا درسخون

از نظر امکانات و معلم هم از مدارس عادی بهترن ولی خب قبولی های تیزهوشان بیشتر هس

یادش بخیر، من خودم نمونه خوندم، براما که واقعا عالی بود،معلما هم که کلا مشترکه،نمونه خیلی خوب رسیدگی ...

واییی واقعا؟

خیلی امیدوار شدم مرسی

این چند روز خیلی ناراحت بودم که تیزهوشان نمیارم

خب واقعا درس خون هستم ولی خب خیلی نگرانم دقیقا چی داخل تیزهوشان هس که نمونه نداره؟چرا اینقدر رتبه بر ...

جو درس خوندن

تو نمونه این جو نیست

تو خودت برای خودت جو بسازو خیلی درس بخون 

انقدر بخون که کتاب مثلا ریاضی بشه برات در حکم حسنی به حمام میرود 

خط به خط کلمه به کلمه بره تو ذهنت 

ببین آخه مدارس عادی واقعا داغون هستننمونه حداقل دانش آموزاش با ازمون وارد ندرسه شدن همه معدل بالای ۱ ...

تیزهوشان یک چون اعتماد به نفس بالایی بهشون میدن و فوق العاده رو این موضوع کار می‌کنن

دو بالاتر از سطح دروس آموزش میبینن سه جوش رقابتیه شدید که کی باهوش تره البته که این وسط بچه هایی که از رقابت بدشون میاد سوخت میشن

خوب باش ولی ساده نه🎀