2777
2789

چیز طبیعیه. والله اونام که سیکس پک دارن همین داستانه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا چاق نیستم اضافه وزن ندارم اصلا پهلو و چربی اضافه در هیچ جایی ندارم جز شکم مثل اوایل بارداری شکمم کمی جلوعه که میشینم لیشتر معلومه و کلی هم ورزش کردم تو نرفت ژنتیک و استرس میگن باعث این مدل شکم میشه دوستم ندارم جراحی کنم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عاااااااااایییییییی گفتی عایییییییی گفتییییی 

فکر نمی کردم کسی بهش فکر کنه مثل من 

والا شاید یه سری تمرینات و ورزش باشه براش اما یه عمل زیبایی هم هست برای سفت کردن پوست شکم اگه دیدم این عمل جوابگو عه شاید بهش فکر کردم در آینده 

عاااااااااایییییییی گفتی عایییییییی گفتییییی فکر نمی کردم کسی بهش فکر کنه مثل من والا شاید یه سری تم ...

برا من‌که مجردم به نظرت زشت نیست وقتی شوهرم ببینه🥹همش بهش فکر‌میکنم بگه با اینکه دختری ولی هیکلت اینجوری به هم ریخته

برا من‌که مجردم به نظرت زشت نیست وقتی شوهرم ببینه🥹همش بهش فکر‌میکنم بگه با اینکه دختری ولی هیکلت ای ...

والا عزیزم منم مجردم 

زشت که نه ببین زشت نیست شوهرتم ایشالا در آینده اگه دوستت داشته باشه از چیزی خوشش نیاد خیلی محترمانه و یه طوری میگه که ناراحت نشی نه اینطوری مستقیم 

بعد ببین کلی راه هست تحقیق کن یه مدت یه سری تمرین انجام بده بعد فوقش میری کلینیک زیبایی در نهایت هم اگه خواستی عمل جراحی هست البته پیشنهاد نمیکنم ها، کلی راه جز عمل هست اول همه رو امتحان میکنی، کلا دارم اینارو میگم که الان نگران نباشی حل شدنیه به هر حال 

منم باید به فکر خودم باشم دقیقا مثل تو ام بعد یه کوچولو شکم هم دارم تازه :) 🌚