2777
2789

عید رفتم دکلره کردم و گند زد و سوزوند تو این مدت هی از پایینش کوتاه و نوک گیری میکنم ولی همچنان میریزه و وز فقط وقتی سشوار میکشم میتونم مرتب کنم و یه استایل بدم ..(سری قبل هم سوزونده بود و پیکسی زده بودم که بد رشد میکنه و اونم تا مرتب باشه مدام باید کوتاه کنی تا یکدست بلند بشه) حالا موندم با همین بسازم و مدام نوک گیری کنم الان باب کوتاه هستش.. یا نه برم پیکسی و خودم رو خلاص کنم 😕😩

تعداد رای : 5
نظرسنجی
آره کوتاه میکردم
4
80%
نه با همین میساختم تا همه رو کم کم کوتاه کنم
1
20%
وقتی یکبار سوزوند دوباره چرا رفتی پیشش؟؟کوتاه کنبازم بلند میشهکوتاهی خیلی هم شیکه و هر کسی جسارت شو ...

موی مشکی بهم نمیاد 😕

خود عید رنگ کردم هیچ جا باز نبود جز اینذولی کاش نمیرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موی مشکی بهم نمیاد 😕خود عید رنگ کردم هیچ جا باز نبود جز اینذولی کاش نمیرفتم

کی میگه نمیاد ؟

خودت فکر میکنی یا بهت گفتن؟

خب می تونستی دو تیکه از بالای سرت رو های لایت کنی که کمی رنگ بگیره و شاداب بشه نه همه شو رنگ کنی که بسوزه

اگر موهاتو میدیدم بهت میگفتم چیکار کنی بهتره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

کی میگه نمیاد ؟خودت فکر میکنی یا بهت گفتن؟خب می تونستی دو تیکه از بالای سرت رو های لایت کنی که کمی ر ...

اکثر اطرافیان میگن..ولی خب دیگه تجربه شد برام ..آره همون سری بعد یه تیکه فیس فریم یه مش خیلی کم..

توبه نمیکنم..😅

مرسی عزیزم ممنونم..🙏🌹❤️

اکثر اطرافیان میگن..ولی خب دیگه تجربه شد برام ..آره همون سری بعد یه تیکه فیس فریم یه مش خیلی کم..توب ...

موفق باشی

راستی 

هیچی به اندازه اعتماد بنفس یه خانمو زیبا نمیکنه 

اعتماد بنفس داشته باش

موی مشکی خیلی هم زیباست

آفریننده میدونسته بهت میاد وگرنه بهت نمیداد  

وطن ای مادر غمدیده ام.......