2777
2789

من متوجه شدم یه بیماری بدی گرفتم و اونقدر حالم بدبود ک بادوستم درمیون گذاشتم اونم یکی دوساعت باهام چت کرد نصف شب شده بود حاله من همچنان خوب نبود ولی یهوبدون خدافظی رفت خوابید ومنم ناراحت شدم از حرکتش واینم بگم کلاادمیه ک زیادسرشومیکنه توگوشی سردرد میشه وخلاصه چون ناراحت بودم قبل اینکه صبح ازخواب بیداربشه براش پیام گذاشتم ک نیاز به تنهایی دارم ونمیخام باهیچکدوم ازدوستام درارتباط باشم ودیگه بهم پیام نده اگه جواب ازمایشام منفی شد خودم بهت پیام میدم اگه مثبت شدهم خدانگهدار و ازهمه اکانتاش بلاکش کردم البته بعداز یه هفته ازبلاک درش اوردم ولی بهش پیام ندادم الان بعدحدودا یه ماه جواب ازمایشم اومد و منفی شد ومن بهش پیام ندادم تواین مدت اونم حتی واسه یکبار نه زنگ زد بهم نه هیچی حالابنظرتون به عنوان یه دوست ک میدونست بیماری سختی گرفتم بایدبهم پیام میداد حتی اگ گفتم نمیخام باهیچکس حرف بزنم یا نه رفتارش درست بوده که اونم خبری ازم نگرفته

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارش خیلی درست بود منم بودم همین کار رو میکردم

اخه منم توشرایط خوبی نبودم اصلا واون وسط چت رفت خوابید وقتیکه میدونست من دارم گریه میکنم 

شاید اون شب خویش برده وسط چت تون. من بودم بعد یه ماه زنگ میزدم حال دوستم رو بپرسم حتی اگه گفته می ...

من هم بودم اینکارو میکردم ولی اون هیچ خبری ازم نگرفت

الان هم پیام نده منتظره یه چیزی بگی تلافی کنه

چه تلافی ای بخاد بکنه واسه کسیکه فکر میکرده بیماری لاعلاج داره واقعا

بابا حالشو گرفتی باهاش بد حرف زدی دیگه

نمیدونم منطق اون چیه ولی توفکر کن دوستت میادبهت میگ سرطان داره وتوسخت ترین لحظه زندگیشه تواین شرایط دوستا بایددرک کنن اونم چون منو وسط چت ولکرد رف خابید من ناراحت شدم خدافظی کردم وبازم نگفتم اره بیمعرفتیوفلان فقط فاصله گرفتم

نمیدونم منطق اون چیه ولی توفکر کن دوستت میادبهت میگ سرطان داره وتوسخت ترین لحظه زندگیشه تواین شرایط ...

خوب کاری کردی فاصله گرفتی وقتی ناراحت شدی اونم اگه براش مهم بود می‌پرسید دیگه پیگیرش نشو ببین اون میاد سمتت

دوست واقعي فقط خدا به نظر من پیام نده فکر کنم دوستی تون تموم شد 🥲

اره واقعا دوست واقعی فقط خداهست برای ادم 

منم حس میکنم کلا براش بی اهمیت بوده ک حتی یبارم حالمونپرسیده ولی یسریام میگن رفتارتوهم بدبوده