2777
2789
عنوان

لعنت به زندگی کارمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 98 پست
مقصر دولته نه ما😂😂😂بی شوخی اگه کار اداره نداشته باشیم خوشمون نمیاد بیایم اداره ها که حرفم بشنویم

دوست عزیز من اسمی از مردم اوردم؟ که میگید حرف بشنویم؟ در ضمن من ارباب رجوع هام قشر خاص هستن نه مردم عادی

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باور کن خانه دار بودن سخت تره به خاطر پول باید همش از شوهرت حرف بشنوی نمی دونم شوهر بقیه چه مدلین ول ...

واقعا کارای خونه اعصاب خورد کنه خیلییییییییییی بنظر راحت میاد ولی آدم از کارای تکراری دیونه میشه 

عزیزم ناراحت نباش منم کارمندم کارمندی سخت

بخدا دیگه نمی کشم خستگی تو بدنمه. کلا کم خوابم و این بزنامه هم بدترش کرده مغزم هنگه و کلافه

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

تمام لحظات مفید عمرم را درس خوندم بابت چندرغاز. ایکاش انرژیم را برای خودم گذاشته بودم

بیا جامونو با هم عوض کنیم من بیام اداره تو برای همون چندر غاز جون بکندم تو بیا جای من داداشم یه بار بهت بگه حق منو خواهرام میخورن یه بار بگه سهم الارث حق ندارن ببرن یه بار بگه خداروشکر هستم از گشنگی نمیرین قبول؟

من ظهرم میرم کلافه ام. حاضرم دیرتر برم ولی صبح اینجوری نباشه

هر چیزی سختی خودش رو داره در عوضش خیلی از خانما اینجا دوست دارن جای شما باشن و استقلال مالی داشته باشن

مشکل از عقب و جلو نکردن ساعت هست برگشتیم صد سال پیش

دوست عزیز من اسمی از مردم اوردم؟ که میگید حرف بشنویم؟ در ضمن من ارباب رجوع هام قشر خاص هستن نه مردم ...

همون قشر خاصم واقعا مردمم مثل شما کارمندا اذیتن قبلا میاومدیم اداره ها کارمون راه میافتاد الان باید سه روز این اتاق اون اتاق بریم

عزیزم ناراحت نشی ولی کشورهایی مثل ژاپن و امریکا طلوع افتاب میرن سرکاردر ضمن حقوق میگیرید و موظف هستی ...

عنوان را درست بخونید. من روی سخنم مردم و ارباب رجوع نیست که همه اینو به خودتون گرفتید. در ضمن من احتمال زیاد استعفا بدم چون برم بیرون کار کنم حداقل دو برابر درامد دارم. اینجا تا یکی میگه کارمند هستم انگار مفت رفته روی یکی صندلی نشسته و پول مفت بهش میدن

ساعت چند میری خونه چند تا بچه داری؟چند روز مرخص بگیر حتی استعلاجی بگیر عالیه

عزیزم من مجردم و تنها زندگی میکنم خونه هم میرم کلی کار و خرید بیرون و اینور و اونور

خدا چقدر زندگیا متفاوته ... موندم به خدا ... من دوس تددارم زودتر بیام اداره از اونور زودتر بیام خونه تا بچه ها خوابن کاراهای خونمو کنم. خیلی خیلی دلم گرفته کولر دفتر خرابه من تلپ شدم دفتر ریسم ..... اینهمه کار زحمت اونقا یه تومن اجازه ندارم خودم خرج کنم یا حتی برای خودم امروز مشاور میاد میخوام باهاش درد دل کنم

بیا جامونو با هم عوض کنیم من بیام اداره تو برای همون چندر غاز جون بکندم تو بیا جای من داداشم یه بار ...

من مشکل مالی ندارم که بخوام کار کنم. در ضمن خانم تا دکترا بهترین دانشگاه ایران درس خوندم و تلاش کردم. شما هم تلاش کنید بیاید جای من بشینید