شش و نیم صبح بیای تو اداره. ارباب رجوع تو خونه خوابن ما میایم اب و جارو کنیم تا بیاین. تابستون ها زندگی امثال من جهنم میشه واقعا مغز ادم خوابه. کجای دنیا اینجوره که تایم خواب را بگن بیاید سرکار جهت صرفه جویی. جالبه اثری هم نداره!
تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تمام لحظات مفید عمرم را درس خوندم بابت چندرغاز. ایکاش انرژیم را برای خودم گذاشته بودم
بیا جامونو با هم عوض کنیم من بیام اداره تو برای همون چندر غاز جون بکندم تو بیا جای من داداشم یه بار بهت بگه حق منو خواهرام میخورن یه بار بگه سهم الارث حق ندارن ببرن یه بار بگه خداروشکر هستم از گشنگی نمیرین قبول؟
عزیزم ناراحت نشی ولی کشورهایی مثل ژاپن و امریکا طلوع افتاب میرن سرکاردر ضمن حقوق میگیرید و موظف هستی ...
عنوان را درست بخونید. من روی سخنم مردم و ارباب رجوع نیست که همه اینو به خودتون گرفتید. در ضمن من احتمال زیاد استعفا بدم چون برم بیرون کار کنم حداقل دو برابر درامد دارم. اینجا تا یکی میگه کارمند هستم انگار مفت رفته روی یکی صندلی نشسته و پول مفت بهش میدن
تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....