2777
2789
عنوان

لعنت به زندگی کارمندی

1987 بازدید | 98 پست

شش و نیم صبح بیای تو اداره. ارباب رجوع تو خونه خوابن ما میایم اب و جارو کنیم تا بیاین. تابستون ها زندگی امثال من جهنم میشه واقعا مغز ادم خوابه. کجای دنیا اینجوره که تایم خواب را بگن بیاید سرکار جهت صرفه جویی. جالبه اثری هم نداره!

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا 

فوقش برق ندارن ساعت کار رو کم کنن

من مامانم طفلک صبح زود باید بیاد پیش بچم که من بتونم بیام سرکار 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

ایراد اصلی‌ترین تغییر ندادن ساعت ها هست

سالها ساعت رسمی کشور عید تغییر میکرد دوباره مهر برمیگشت سرجاش

به خاطر  انرژی

اکثر دنیا دارن این تغییر ساعت رو

بعد به عده احمق معلوم نیست چرا  گفتن نه نمیخواد

شب نمیشه زود تر بخوابی؟ شوهر منم کارمنده شب زودتر می خوابه . خوبیش اینه ظهر زودتر تعطیل میشه 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)