2777
2789
عنوان

لعنت به زندگی کارمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 98 پست
بچه ۷ ساله رو ساعت ۷ میگفتن بیاد مدرسه کهشما که بزرگسال

اخه خداییش این چه برنامه ریزی هست اینا میکنن. ما اکثر کارامون میمونه. تمام برنامه ریزی شغلی ما بهم ریخته. الان یک سری ماموریت داریم چون برق صنایع قطعه موندیم چه جوری انجامش بدیم از اونطرف واقعا جسم و روح ادم داغونه بخاطر بهم خوردن ساعت بیولوژیک بدن

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نشی ولی کشورهایی مثل ژاپن و امریکا طلوع افتاب میرن سرکار

در ضمن حقوق میگیرید و موظف هستید کار ارباب رجوع رو راه بندازید

توهین نشه پدر منم کارمند هستند اما هیچوقت این فکر رو نداشتن

منم از پنج پامیشم میرم سمت سرکار ولی اینکه از اونور زودتر تعطیل میشه خوبه راضیم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
کاش من جای تو بودم دستم تو جیب خودم بود

تمام لحظات مفید عمرم را درس خوندم بابت چندرغاز. ایکاش انرژیم را برای خودم گذاشته بودم

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

اخه خداییش این چه برنامه ریزی هست اینا میکنن. ما اکثر کارامون میمونه. تمام برنامه ریزی شغلی ما بهم ر ...

مقصر دولته نه ما😂😂😂

بی شوخی اگه کار اداره نداشته باشیم خوشمون نمیاد بیایم اداره ها که حرفم بشنویم

اخه خداییش این چه برنامه ریزی هست اینا میکنن. ما اکثر کارامون میمونه. تمام برنامه ریزی شغلی ما بهم ر ...

ساعت بیولوژیک بدن همزمان با طلوع و غروب افتابه

یعنی ساعت پنج صبح که هوا روشنه اصولا بدن هم از حالت خواب در میاد

🤔🤔🤔🤔

باور کن خانه دار بودن سخت تره به خاطر پول باید همش از شوهرت حرف بشنوی نمی دونم شوهر بقیه چه مدلین ولی من هر بار که ازش پول می‌خوام از دنیا وآدمهاش متنفر میشم 

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
منم از پنج پامیشم میرم سمت سرکار ولی اینکه از اونور زودتر تعطیل میشه خوبه راضیم

من ظهرم میرم کلافه ام. حاضرم دیرتر برم ولی صبح اینجوری نباشه

ایراد اصلی‌ترین تغییر ندادن ساعت ها هستسالها ساعت رسمی کشور عید تغییر میکرد دوباره مهر برمیگشت سرجاش ...

وقتی یه غیر مسول تصمیم گیرنده میشن همینه 

بابا من با این سن دارم فراموشی می گیرم بعد اونوقت یه عده برای تصمیم گیری گذاشتن که .....

هیچی نگیم بهتره