2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزارش کلپو هم اینه چیزی که دکتر نوشت ولی جواب هنوز نیومده

سروبکس نوشته ظاهرش نرماله درمواجهه بااسیراستیک که میزنن جاهای مشکوک مثلابزنه بیزون اون یقسمت رونمونه گرفته داده پاتولوژی ولی بارم نترس یاهیچی نیس یااگرهم باشه هنوزتومرحله اولس خیلی راحت درمان میشی

وخدایی که بشدت کافیست
هنوزم خونریزی داری؟؟هرسال پاپ بده  بعد30سالتم که شدهمراه تست پاپ اچ پی وی دی ان ای روحتمابده

بعد فريز نه

مشكلي نداشتم

الان چند ماهي لك داشتم

اولش گفتن از كيست

بعد ال دي كه ميخوردم

گفتن بخاطر قرص

بعدش گفتن شايد عفونت

پاپ كهدادم، اصلا چيزي نشون نداد

متاسفانه دفعه اخر بعدرابطه خونريزي داشتم

٣٢ سالمه

از سه سال پيش هرسال پاپ اسمير دادم

در ضمن من اندومتريوز دارم

امكان داره ازاون باشه؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بعد فريز نه مشكلي نداشتم الان چند ماهي لك داشتم اولش گفتن از كيست بعد ال دي كه ميخوردم گفتن بخا ...

من درباره اندومتروبوزاصلااطلاعی ندارم ولی چون پاپ اسمیرزیادمیدم یکم میدونم دربارش

نظردکتدت چیه 

اگه بخاطرخوردن قرص ال دی بلشه خوب فقط نبایدبعدنزدیکی باشه 

اگه همیشه بعدنزدیکی ته حتماتستای تکمیلی روبده یدکتدخوب برو

همیشه یادتون باشه واس این چیزابریرمتخصص زنانی که فلوشیپ سرطانهای زنان داره اوناازطلاعاتشون خیلی فرقداره باهمین تخصص زنانا

من خودم چندساله التهاب دارم تغییرسلولی واکنشی تست hpvهم منفی شده یدکترمیخاست کولپوکنم رفتم پیش این دکتراگفتن لازم نیس چون دهانه رحمت ظاهرش نرماله ترشح غیرطبیعی وزیادیالکه بینی بعدنزدیکی یابخم ریختگی وضعیت پزیودنداری چون تستhpvمتفی وپاپ نرمال داری لازم به کولپوسکوپی نیستش

وخدایی که بشدت کافیست
میترسم اگه HPV داشته باشم دوباره برگرده یا بیشتر بشه دوباره شما از کجا اطلاعات دارید؟

من چندساله که هرسال پاپ اینامیدم چون همیشه التهاب دارم توپاپ اسمیزام تغییرسلولی واکنشیم دارم براهمون زیاددکتررفتم ولی اینکه میگم نتیجت هرچی بودحتماحتمایه مشورت بااین دکترابکن

وخدایی که بشدت کافیست
من درباره اندومتروبوزاصلااطلاعی ندارم ولی چون پاپ اسمیرزیادمیدم یکم میدونم دربارش نظردکتدت چیه  ...

ميشه اسم دكترتونو بگيد؟

من بعد تعطيلات بيام تهران

خيلي نگرانم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ميشه اسم دكترتونو بگيد؟ من بعد تعطيلات بيام تهران خيلي نگرانم

من خودم دکترفرح فرزانه توبلوارافریقاس 

اگه نتونستی وقت بگبری دکتربهتاش دکترتهرانیام ایناهم خوبن 

وخدایی که بشدت کافیست