2777
2789

يعني چي نوشته؟

من پاپ اسميرم اكي بوده

داروي براي عفونت هم مصرف كردم

ولي بعد رابطه خونريزي دارم

خيلي ترسيدم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فری جان این فقط پاپ هست؟؟جواب کولپوواچ پی وی نیومده؟؟

علایمت چیبودکه رفتی

سابقه زگیل تناسلی داری

اگه تهدانی کدوم ازمایشگاه رفتی ودکترت کبه

الباه مورداخروه دلت خواست بگو

وخدایی که بشدت کافیست
يعني چي نوشته؟ من پاپ اسميرم اكي بوده داروي براي عفونت هم مصرف كردم ولي بعد رابطه خونريزي دارم ...

اگه پاپت هم نرمال باشه ولی بعدرابطه نزدیکی داشته باشی حتنابایدکولپوسکوپی بشی خیلی وقتاتوپاپ چیزی نشون نمیده

وخدایی که بشدت کافیست
جواب کلپو و HPV هنوز نیومده.کرجم.دکتر بهنام رفتم.مشکلی هم نداشتم کمردرد بودم رفتم یه چکاپ کیست نداشت ...

اگه جوابت اومداگه تستhpvمثبت بودیاکدلپوت موردی داشت البته خدانکنه حتمابیاتهران بروپیش فلوشیپ انکولوژی زنان 

جون اونارونددرمانیشون بامتخصص زنان خیلی فرقداره 

خیلی وقتامتخصص زنلن ممکنه فریزکنه یاکارای دیگه ولی اونادس نمیزنن فقط پیگیزی میکنن 

ازمن میشنوی حتماحتمافلوشیپ برواونم زنان توتهرانم چندتایی بیشترنیستن ازفرزانه گرفته تابهتاش وقاءم مقامی وتهرانیان وامیتی مقدم ومدرس گیلانی و..

وخدایی که بشدت کافیست
اگه پاپت هم نرمال باشه ولی بعدرابطه نزدیکی داشته باشی حتنابایدکولپوسکوپی بشی خیلی وقتاتوپاپ چیزی نشو ...

من سه سال پيش زخم داشتم

فريز كردم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
یعنی چی میتونه باشه تفسیر پاپ من؟

شایداصلامهم نباشه چون اون قسمت که برای مواردسرطانی وبدخیمی هست منفی شدی حالادکتدت بخاطرخاطرجمعی کلپوواچ پی وی نوشته که کادخوبی انجامش دادی 

البته اینکه کسی تستhpvمثبت بشه خیلی ربط باین نداره که حتمازگیل داشته یانه چون خیلی ازویروسای زگیل لزومازگیل نمیزنن البته ممکنه اصلانداشته باشی ولی چون اکثراتغییرات دهانه رحم بخاطروجوداین ویروسه چک میکنن 

وخدایی که بشدت کافیست