2777
2789
عنوان

خابگاه و وسواسی

525 بازدید | 48 پست

سلام 

من قراره اگه قسمت بشه پاییز برم خابگاه اما من کمی وسواسم بنظرتون خیلی اذیت میشم تو خابگاه؟

مثلا  دوست ندارم کسی ب جای ک من میخوابم یا بالشتم حتی دست بزنه یا ظرف و لیوانم اگه کسی غذا بخوره توش یجور میکنه حالمو 

کسی تجربه خابگاه موندن اگه داره خوشحال میشم کمی از حال و هوای خابگاه بگا

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتاقمو عوض کردم انقد کثیف بودن حالا رفتم یه اتاق دیگه خیلی بهترن 

فرض کن اتاق قبلبم ، لباساشونو رو زمین مینداختن زبر پا 

خوراکیاشونو میزاشتن بیرون تا میگندید 

لقمه های نیم خوردشونو زیر تخت مینداختن 

یخچال کپک خالی بود 

برگشت به آزادی🕊

میخای به پتو بالشتت دست نزنن یا روشون نشینن تخت بالا بخواب 

وسایلتم جم کن یه سبد ببر ظرف و ظروفتو شستی بزار توش  کسی فک نکنم دس بزنه به وسایل شخصی کسی ک جمعش کرده 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

حقیقتا اره اذیت میشیمن ک وسواسی نبودم یه جاها کفرم در میومد

منم از اول تنها بزرگ شدم تاحالا با کسی هم اتاقی هم نبودم کلا با کسی یجا نخوابیدم نمیدونم خوابگاه قراره چجور باشه جوش خوابیدن با چندتا دختر بعضی موقع ها میگم باحاله دوست میشیم فیلم اینا میبینم درس میخونیم بعضی موقع ها هن میترسم

سلام عزیزم قطعا اذیت میشی چون تو خوابگاه یکسری افراد مراعات نمیکنن مثلا سر جای شما روی تخت رو بالشت دراز میکشن حتی ممکن بدون اجازه وسایل شخصیت بردارن چون خودم خوابگاهی بودم میگم حتی شما که وسواس داری روی لباس شستن و پهن کردنم قطعا حساسی 

این میسوفونیا چیه

ی اختلال

بعضی صدا ها تا حد مرگ عذاب میده کسی ک ب میسوفونیا مبتلاس رو

مثل صدا نفس کشیدن صدای برخورد پلک ها موقعی ک چشم طرف خشکه صدا خاروندن بدن و.... شدت و صدا های ک فرد بهش حساسه از فردی ب فرد دیگه تغیر میکنه 

منم از اول تنها بزرگ شدم تاحالا با کسی هم اتاقی هم نبودم کلا با کسی یجا نخوابیدم نمیدونم خوابگاه قرا ...

من از اول با خواهرم هم اتاق بودم و خب خواهرم دختر تمیزی هست خدایی

مثلا یه هم اتاقی تو مسواک خمیر دندون خشکیده بود

یا یه سریا بهداشت حمام و اینارو رعایت نمیکنن

ولی خب اره قراره خوش بگذره بهت ، ادمای جدید ، معاشرت های تازه، انشاءالله یه هم مود پیدا میکنی ولی کلا ترم های اول خیلی سخت نگیر