2777
2789
دوران دبیرستان دوستای مدرسه اردو رفتن مجردیم خونه بابا دور همی با دخترای فامیل حرف و خنده از ته دل و ...

خخخخ دقییقا.. چقدر مردم یکرنگ بودن وماهاچقدر بی دغدغه..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهاجرت کردن هم این شکلیه؟چه عجیب اومدم سایت ببینم تاپیک جدید چی گذاشتی اصلا دقت نکردم این تاپیک مال ...

الهی قربونت برم سوسی جون که به یادمی😍

به نظرم اره چون کسی نیست براش درد دل کنی زار بزنی

صلیب تنهاییتو باید خودت به دوش بکشی

الان ک فکرشو میکنم میبینم هیچیهر دوره ای از زندگیم رو نگاه میکنم دلم نمیخواد برگردمشیرین بودنا. خیلی ...

آدم همش فکر میکنه گذشته بهتر بوده ولی بعد که فکر میکنه میبینه سخت هم بوده اما خب نمیدونم چی بگم شاید تو گذشته امیدمون بیشتر بود برای همین راحت تر مشکلات می‌گذشت و حل میشد

منم بچه درس خون بودم حتی نمونه دولتی خوندم من هم میگم کاش از اول نمی خوندم هما الان که خوندم چیز رو ...

خیلی خوب میفهممت 

امیدوارم توی رشته ای درس بخونی که عاشقشی

آرزوی موفقیت های خیلی بزرگ رو دارم برات

خیلی خوب میفهممت امیدوارم توی رشته ای درس بخونی که عاشقشیآرزوی موفقیت های خیلی بزرگ رو دارم برات

ممنون تو چی الان از رشتت راضی هستی چیشد انتخابش کروی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

دوران بچگی روزایی که مادر بزرگ پدر بزرگم زنده بودن حسرت یه بار دیگه دیدنشون به دلم مونده

من یکی از بزرگترین حسرت های زندگیم اینه که کاش قبل مرگ پدربزرگم بیشتر میبوسیدمش بیشتر بغلش میکردم 

انقدر خجالتی نبودم 

شاید باورت نشه الان اینو نوشتم اشکام سرازیر شد 

الهی قربونت برم سوسی جون که به یادمی😍به نظرم اره چون کسی نیست براش درد دل کنی زار بزنیصلیب تنهاییتو ...

سوسن حس عجیبی بهم میده حس میکنم تبدیل به نفر دیگه شدم😂🤣

تاپیکات باحالن دوست دارم اشی جون خودتم باحالی 

دردو‌دل به کنار اون همه مسیولین که گفتی فکر کردن بهش ترسناکه وقتی کاملا تنها هم موندی

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من