2777
2789
سالهای قبل از طلاق خواهرمروزی که جهیزیه اش رو می‌بردنشب هایی که خونه مادربزرگم جمع می‌شدیم و من چقدر ...

طلاق خاهرتون چ ربطی ب زندگی شماداشت؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خیلی حس های قشنگی بودن:)))من جز آدم هایی نیستم که به خانواده و فک و فامیل دلبسته باشم و بگم خاطرات ف ...

وای چقدر میفهممت 💔💔

منم عکس های قدیمی رو نگاه میکنم چقدر خنده ها واقعی بودن ،الان همش شده تظاهر و مصنوعی 

منم دقیقا مثل شما نمیتونم بگم خاطرات خوبی از اون دوران دارم یا فک و فامیل خیلی خوبی داشتم اما اون زمان یه خوبی داشت که با کوچیکترین چیزا شاد بودیم 

من راستش نه از خونه الانمون خوشم میاد نه از قبلی 

هردو برام خاطرات تلخ زیادی دارن 

گاهی میگم دل بکنم برم از اینجا یه نقطه دنیا که هیچ چیزی منو به گذشته نبره..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون عروس داییم بود و خونه داییم تو حیاط مادربزرگم بود.من کل بچگیم تو اون حیاط گذشت دیگه فکر کن بعد ا ...

اخخخ چ بدرابطع فامیلیتون بهم خورد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پیش دبستانی تنها دغدغه م این بود ك بابام چرا نمی‌فهمه باید برای من وسایل صورتی بگیره نه بنتن

اخی😂😂😂

شاید باورت نشه من یه بار گیر داده بودم بهش چرا خط کش شابلون داری که برام خریدی سایز دایره ای که من میخوام رو نداره

قدمش پیشاپیش مبارک باشه عزیزم

مرسی عزیزممم تاپیک قشنگی بود منو برد ب چن سال پیش هم خوشحال شدم هم غمگین یجاهایی بغًضم گرفت..زندگی عجیبه عین ی فیلم میمونه صحنه ب صحنه زندگیم ازجلوچشمم گذشت

دوران دبیرستان دوستای مدرسه اردو رفتن مجردیم خونه بابا دور همی با دخترای فامیل حرف و خنده از ته دل و خوش بودن واقعی نه پز بود نه چشم هم چشمی نه حساب کتاب مال اموال همه در یه سطح بودیم و بدون فکر خیال

الان مستاجر وام قرض قسط دعوا با شوهر دغدغه اینده بچه دغدغه خونه کاش زمان اون موقع متوقف میشد😭

وای چقدر میفهممت 💔💔منم عکس های قدیمی رو نگاه میکنم چقدر خنده ها واقعی بودن ،الان همش شده تظاهر و م ...

انگار اون جمع شدن خونه پدر بزرگ و مادر بزرگ ی اتفاق قشنگ بود میون تمام ناملایمات ها 

در واقع هیچ چیز شاید قشنگ نبود اما قدیما با چنین چیزایی حال آدم خوب می‌شد :)

دیشب دو تا ویدئو دیدم که دو تا از لالایی های بچگی‌و یادآوری می‌کردن و بالاش نوشته بود لالایی هامون چقدر غمگین بودن و نمی‌فهمیدیم:))))

گذشته هم تلخه هم شیرین 

در واقع برای من تلخیِ اما وسطاش ی شیرینی های ریزی هست

اخی😂😂😂شاید باورت نشه من یه بار گیر داده بودم بهش چرا خط کش شابلون داری که برام خریدی سایز دایره ا ...

😂😂 بچگی خیلی دوره ی قشنگی بود 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️