یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خخخخ دقییقا.. چقدر مردم یکرنگ بودن وماهاچقدر بی دغدغه..
من دوس دارم مثل سریال پنجمین خورشید که به زمان اینده سفر میکرد یه جوری بشه برم به گذشته به روزای خوب مدرسه دورهمی خونه فامیل
الان زمونه یه جوری شده اگه بیشتر از سالی یه بار خونه اقوام بری یه چیزی ازش در میاد یا دنبال بهونن بیان سریع وعدشونو جبران کنن الان دلم برای دخترم میسوزه میگم خدا به دادتون برسه زمان شما دیگه چی میخواد بشه
من خیلی وقتا با عکس مادر بزرگم حرف میزنم یا اون روزا میفتم میگم کاش یه بار دیگه اون روزا بیا آخ که دیگه اون روزا بر نمیگردن انگار تموم دلخوشیامونو جا گذاشتیم تو همون روزای گذشته
آدم همش فکر میکنه گذشته بهتر بوده ولی بعد که فکر میکنه میبینه سخت هم بوده اما خب نمیدونم چی بگم شاید ...
درسته
حرفت درسته
ولی وقتی بچه بودم، امیدم به همین روزهایی بود که الان دارم
از سن خیلی کم...
خیلیا میگن بچه بودیم بیخیال بودیم یا راحتتر بودیم
ولی خب تعداد معدودی مثل من هستن که واقعا اینطوری نبودیم💔 از کسی هم شکایت ندارم. ولی خب تلخه وقتی همیشه نگاهت رو به جلو باشه. و با یاداوری گذشته حتی خاطرات شیرین، یهو تلخی عمیقش رو حس کنی...