2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالهای قبل از طلاق خواهرمروزی که جهیزیه اش رو می‌بردنشب هایی که خونه مادربزرگم جمع می‌شدیم و من چقدر ...

چقدر خوب تصور کردم همه رو 

دقیقا میفهمم چی میگی یه وقتایی آدم خوشحاله برای یه اتفاق اما نمیدونه همون اتفاق ممکنه بشه عامل بدبختی 

امیدوارم زندگی خودتون و خواهرتون هم به زودی رنگ خوشبختی و آرامش رو ببینه❤️

من خودم دلم میخواد به روز های بیخیالی برگردم روزایی که نمیدونستم پول درآوردن یعنی چی ،وام و قرض چیهم ...

مهاجرت کردن هم این شکلیه؟

چه عجیب اومدم سایت ببینم تاپیک جدید چی گذاشتی اصلا دقت نکردم این تاپیک مال تویه تا این پستت

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

یچیزی ام الان یادم اومد عقد که بودیم نهار درست میکردم میرفتیم کنار رودخونه غذای مورد علاقه شوهرم ک زرشک پلو بامرغ بود میخوردیم اون همیشه جزو خاطرات قشنگ زندگیمه پاتوق همیشگیمون بود یچیزی اومد توذهنم لطفا دعا کنید برامون اون چیزی ک توذهنمه بشه یه صلوات برای حاجت رواییم بفرستید 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من برعکس شما میگم کاش بچه درس خون کلا نبودم حداقل الان انقدر اذیت نمیشم توقعم نمی‌رفت بالا

منم بچه درس خون بودم حتی نمونه دولتی خوندم من هم میگم کاش از اول نمی خوندم هما الان که خوندم چیز رو هم که میخواستم نیاوردم برا همین پشت موندم ولی میگن اگه زمان به عقب بر میگشت 

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

چقدر خوب تصور کردم همه رو دقیقا میفهمم چی میگی یه وقتایی آدم خوشحاله برای یه اتفاق اما نمیدونه همون ...

من همیشه ترسش رو داشتم میدونستم یه عده می‌خوان این ازدواج و بهم بزنن.