2777
2789

روزای مجردی 

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم منم خیلی دلتنگ پدربزرگم میشم قدرشون رو بدون

زیر خاکه... 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نمیدونم چرا اکثر زن ها ناراضین...

چون زمان متاهلی مسولیتا سنگین ترن.و خب بیشتر مردا و خانواده هاشون باب میل همسرشون عمل نمیکنن شایدم خانما انتظار زیادی دارم...خودم چون هرکاری میکنم درست نمیشه

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

شب اربعین که همه برای نذری جمع بودیم خونه بابا بزرگ :)))ی وایب محشری داشت که...اقوام نزدیک از سه روز ...

چه روزایی بودن من لحظه شماری میکردم برای مراسم عاشورا تاسوعا ،چه حس عجیبی داشت برام 

شب های قدر تا صبح خونه مادربزرگم بودیم 

ماه رمضون ها افطاری دعوت می‌شدیم 

عید فطر ها همیشه دور هم بودیم 

نیمه شعبان جشن مفصل داشتیم 

برای هر مناسبتی یه برنامه ای بود

اما الان چی؟ هرکی یه گوشه ایران نشسته تو خونش 

سال به سال هم از همدیگه خبر نداریم  

یهو همه چی خراب شد ..