2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاید لطفا

385 بازدید | 33 پست

می‌دونی عشق یک طرفه چطوریه؟
اینجوریه که تونمیتونی ولی من عاشقتم  تونمیدونی ولی من باهات میرم مسافرت تونمیدونی ولی من شبا باهات می‌خوایم و صبح به عشق تو بیدار میشم تونمیدونی ولی من هرشب برات میمیرم
ما به هم نخواهیم رسید...اما من، تنها غریبه‌ای می‌مانم که تا همیشه، دوستت خواهد داشت.۱۲سال پنهانی دوستت داشتم اما دلم میخواد بدونی یه نفر تو دنیا هست که ۱۲سال باخیالت زندگی کرده همین

اگر این پیام از طرف یه پسر براتون بیاد دهنتون درگیر میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد 

توعاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی&توبارون نموندی که دلگیریه این هوا رو بفهمی& توگریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم&دلت تنگ نبوده،میخندی تا از حس دلتنگی میگم&توازدست ندادی بفهمی چیه ترس ازدست دادن&جایه من نبودی بفهمی چیه فرق بین توومن.
اره میخوام ببینم کی هست اما توجهی بهش نمیکنماگه سرکاری نباشه قبل ۱۲ سال چه غلطی میکرده که نمیگفته مه ...

خودمم قضیه رو برعکس کرم همون دوازده سال پیش متوجه شدم زن داره نرفتم سمتش ولی دوازده ساله از ذهنم نمیره بیرون تازه باهاش زندگی ام میکنم البته توخیال

خودمم قضیه رو برعکس کرم همون دوازده سال پیش متوجه شدم زن داره نرفتم سمتش ولی دوازده ساله از ذهنم نمی ...

پس شوهرت چی؟ 

این کارت اسمش خیانته

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰