عزیزم منم هم قد و هم وزن شمام بنظرم کاملا تناسب اندام داری
خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن
قربونت عزیزدلم تنت سلامت باشه پایین تنه پر تری دارم به نسبت ، ولی عرض شونه و دور بازو مچ دست و … رو ...
احساس کردم خیلی ظریف و خوشگلی
آره منم استخون های دنده ام دیده میشه ولی اتفاقا خوشم میاد جذابه😍وای اسی بنظرم بزار رو همین وزن بمونی خیلی تصورات خوشگلی از هیکلت تو ذهنم اومد
دوست داشتی عکستو بزار