2777
2789
عنوان

استخوان بندی ظریف چکار کنم❓

143 بازدید | 14 پست

دخترا من استخوان بندی ظریفی دارم ، اشتها کم در حدی که با تایمر و یادآوری وعده های فرعی رو میخورم

قصد افزایش وزن دارم ، به هیچ صراطی مستقیم‌نشدم تا الان 

تجربه ای دارید؟ میشه کمک کنید

قدم ۱۶۸ وزن ۵۶ اینطورا ، دوبار زایمان داشتم مشکل پزشکی ندارم

عزیزم منم هم قد و هم وزن شمام بنظرم کاملا تناسب اندام داری 

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

* تو دوران شیردهی هستم

بعد اینکه نی نی رو از شیر گرفتی وزنت بیشتر میشه

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

عزیزم منم هم قد و هم وزن شمام بنظرم کاملا تناسب اندام داری

قربونت عزیزدلم تنت سلامت باشه 

پایین تنه پر تری دارم به نسبت ، ولی عرض شونه و دور بازو مچ دست و … رو میخوام پر تر کنم پروتز سینه دارم وگرنه حتی از اینم لاغرترم 

استخوان های دنده ام دیده میشه بعضی وقتا …۰

منم تو مایه های شمام۱۶۲ وزن ۵۷چرا میخواین اضافه کنید خوبین ک

تنت سلامت باشه انشالله ♥️

واقعیت سلیقه خودم اسکینی نیست از نوجوانی همینطوری موندم و کاری نمیتونم بکنم

برای عادت و افزلیش حجم معده سه قاشق اضافه کرده بودم که متاسفانه به مشکل گوارشی خوردم و ۳ کیلو کم‌کردم حتی

قربونت عزیزدلم تنت سلامت باشه پایین تنه پر تری دارم به نسبت ، ولی عرض شونه و دور بازو مچ دست و … رو ...

احساس کردم خیلی ظریف و خوشگلی 

آره منم استخون های دنده ام دیده میشه ولی اتفاقا خوشم میاد جذابه😍وای اسی بنظرم بزار رو همین وزن بمونی خیلی تصورات خوشگلی از هیکلت تو ذهنم اومد

دوست داشتی عکستو بزار 

خوشبحالت من باید ۱۵ کیلو کم کنم قدم بلند نیس اراده ندارم الان لاغر نیستی اندامت خوبه چاقی همش مریضیه ...

عزیزم تنتون سلامت باشه انشالله برسید به هدفتون، من سلیقه ام نیست بدن اسکینی … پر به نظرم زیبایی بیشتری داره و زنانه تره

تنت سلامت باشه انشالله ♥️واقعیت سلیقه خودم اسکینی نیست از نوجوانی همینطوری موندم و کاری نمیتونم بکنم ...

احتمالا فرم بدنیتون یطوریه پهناش کمه وگرنه خیلی هم اسکینی نیستین

اونا زیر ۵۰ هستن معمولا

البته بستگی به شهرم داره بعضی اقوام پرتر میپسندن

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍