2777
2789
عنوان

پشمام 18میلیون پول اب

396 بازدید | 23 پست

پشمام ریخت برای فامیل دورمون 18میلیون پول اب  اومده وسواس داره صبح میره حموم شب میاد. 

برای ما این ما 30هزاراومده، یعنی فکرش دیونم میکنه چقدراب هدرداده ک 18تومن شده قبل عیدم 12تومن اومدبراش دست خودش نیست بیماره. 

.اعصاب خوردشده تواین کم آبی حیف آبه خدایی

برای شماچن تومن میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم دور از تصوره..

برا ما هم ۴۰ ۵۰ تومن..من اهل آب هدر دادن نیستم..بیشترین آب مصرفی تو خوبه ما صرف گل هام و حموم میشه..برا ظرفا هم ماشین میخوام بخرم..

ولی باید ببینی تو باغات اندازه دریا آب صرف میشه هربار آبیاری

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

اگه صبح تا شبم ابو باز بذاره اینقد نمیادااا

چرا اتفاقا از یه جایی به بعد تصاعدی حساب میشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

روستاها خیلی گرون کردن

ما یه باغ داریم کلا ده تا درخت داره

خودمون هم شاید ماهی یه بار بریم

۱ تومن پول آب اومده

اتفاقا خوبه جلوی اسراف رو مبگیره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟