2777
2789

به نظر من ترب و با سلام بهتره چون دیجی کالا قشنگ کلاهبرداره قیمت هاش خیلی بالا تره من از هر سه خرید کردم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من ترب و با سلام بهتره چون دیجی کالا قشنگ کلاهبرداره قیمت هاش خیلی بالا تره من از هر سه خرید ...

میشه بگی چی خریدی ؟

و راضی بودی ؟

باز بعضیا میگن دیجی کالا بهتره 

یا تو ترب حتمن از فروشگاه های ضمانت شده خرید کنید که خیلی کمن 

میشه بگی چی خریدی ؟و راضی بودی ؟باز بعضیا میگن دیجی کالا بهتره یا تو ترب حتمن از فروشگاه های ضمانت ش ...

ممن کلا خیلی چیزا میخرم مثلا هواپز از ترب خریدم خوب بوده 

یا لباس مجلسی و لباس زیر و وسایل اشپزخانه زیاد از با سلام خریدم و راضی بودم 

از ترب یه تخت بادی برای پسرم گرفتم خوب بود 

از دیجی کالا میکرودرم گرفتم. که یه بار اومد مرجوع کردم چون باز شده و کانلا کثیف بود حالم بد شد حتی ببخشید فکر کنم طرف دستش تو دماغش بوده زده بود بهش بار دوم گرفتم باز خوب بود

لوازم ارایش و بند انداز برقی و سنگ پا برقی از دیجی کالا خریدم خوب بود ولی بعد فهمیدم قیمتش بالا داده بهم. 

دیگه ترازو هوشمند از ترب خریدم 

من کلا اکثر خریدام اینترنتیه یادم نیست ولی کلا زیاد خرید میکنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به نظر من ترب و با سلام بهتره چون دیجی کالا قشنگ کلاهبرداره قیمت هاش خیلی بالا تره من از هر سه خرید ...

من میرم قیمت همه جارو چک میکنم بعد خرید میکنم 

دیجی کالا گاهی ارزونتر هم میده 

گرون بده اره نمیخرم

مرسیچرا راضی نبودی ؟کالا مشکل داشت

خواهش میکنم، یه خمیردندان زغالی گرفتم یکمش خالی بود، چادر ماشین گرفتم هم کوچیک بود هم جای آینه هاش رو پشت ماشین دوخته بودن، بعضی چیزا رو هم گرفتم مشکل نداشت در کل نارضایتی داره درباره قیمت و فیک بودن 

جدی مرسی گفتی میشه بگی چی گرفتی چطور بود که راضی نبودی

مانتو گرفتم از سایت ۱۵۰۰ارزش هزارتومنم نداره پرتش کردم ته کمدم😂 ولی از دیوار پالتو شکت شلوار کفش گرفتم عالی بودن خدایی عکس رنگ دقیق یکی بود ترب و باسلامم یکم گرون تر از دیوار بودن ولی اونام خوب بود