2777
2789
آخه ترب چطوری اعتماد میکنی ؟

سایته دیگه همشونم ای نماد و نماد های لازم دارن چرا اعتماد نکنم من کلا سال هاست از سایت ها میخرم تا حالا اتفاقی نیفتاده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایته دیگه همشونم ای نماد و نماد های لازم دارن چرا اعتماد نکنم من کلا سال هاست از سایت ها میخرم تا ح ...

من تازه میخوام بخرم 

شهر کوچکه و همه قیمتا بالا 

میتونم بگردم چیز خوبی بود سفارش بدم 

دیجی کالا اگر کد ارسال رایگان با دیجی پلاس بشی بزنی عالیه 

ولی باید به کامنت ها توجه کنی و به اسم فروشنده هم توجه کنی چون بعضی هاشون به درد نمیخوره 

خرید شگفت انگیز عاااالیه 

من بخاطر جا به جایی مدتی از تهران اومدیم یه شهرستان دیگه که چیزای مد نظرم نیست ولی دیجی کالا داشت 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

به نظر من ترب و با سلام بهتره چون دیجی کالا قشنگ کلاهبرداره قیمت هاش خیلی بالا تره من از هر سه خرید ...

میشه نحوه اومدن هم بگین 

میگن خود دیجی کالا می‌فرسته 

ولی ترب و باسلام با پست درسته 

بعد ارسال با فروشنده که میزنه یعنی چی 

من دیدم بعضی اجناسش خیلی آف خورده دلیل خاصی داره یا الکیه از اونور رو قیمت میکشن 

بعد داخل ترب بخش نظرات و شکایت هارو نمیتونم پیدا کنم کجا میشه

میشه نحوه اومدن هم بگین میگن خود دیجی کالا می‌فرسته ولی ترب و باسلام با پست درسته بعد ارسال با فروشن ...

با پست ارسال میکنن دم خونتون تو همون سایت که سفارش میدی ادرس و اینا میزنی میفرستن برات فقط ادرس سایت نگهدار بتونی پیگیری کنی بدونی از کدوم سایت خریدی 

باسلام هم که بفرستن تو خودش میاد که بسته ات تحویل اداره پسته کجاست و اینا وقتی تحویل گرفتی میزنی رسید بسته ام و راضیم بعد پول فروشنده رو بهش میدن چیزیم بشه باسلام تماس بگیری خودشون پیگیری میکنن یا پولت پس میدن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
با پست ارسال میکنن دم خونتون تو همون سایت که سفارش میدی ادرس و اینا میزنی میفرستن برات فقط ادرس سایت ...

از نظر اقتصادی به نظرت کدوم بهتره 

برا ترب مثل باسلام نیست که رسید بخوادو اینا

از نظر اقتصادی به نظرت کدوم بهتره برا ترب مثل باسلام نیست که رسید بخوادو اینا

خب ترب از جهت اقتصادی بهتره چون باسلام از غرفه ها درصد زیاد تری میگیره و البته پیگیری بیشتری هم داره ولی ترب فقط معرفی میکنه 

ببخشید یه چیز دیگه هزینه ارسال چجوریه ؟داخل هر سه

هر سه جدا هزینه پست میگیرن ولی تا اونجایی که دیدم دیجی کالا چون خودش میاره هزینه اش یه مقداری بیشتره ولی همشون هزینه پست نوشته اخر که میخوای پرداخت کنی زده هزینه پست فلان قدر

پس میگن بالاتر از ۳۰۰ باشه خریدت رایگان هست الکیه؟

نه خب اگر اون میزان خرید کنی موقع پرداخت میزنه رایگان رایگانم نباشه قیمت میزنه