2777
2789

طلا بخر تا واقعا بدونی ب یه حرفه علاقه داری و توش استعداد داری و میتونی ب پول برسی  بعد برو دنبالش

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا بخر تا واقعا بدونی ب یه حرفه علاقه داری و توش استعداد داری و میتونی ب پول برسی بعد برو دنبالش

خب من یکاری یاد گرفتم و الان واقعا بهش علاقه دارم و استعدادشم دارم 

ولی هنوز ی مشتری هم نزدم 

الان میگم نکنه اشتباه کرده باشم🥲

خب من یکاری یاد گرفتم و الان واقعا بهش علاقه دارم و استعدادشم دارم ولی هنوز ی مشتری هم نزدم الان میگ ...

چی یاد گرفتی؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
هنر که لازمه برای هرخانومی ..اما خب اگه همینطوری هم حقوق داری یا از ی جایی بهت پول میرسه فعلا فقط و ...

ینی اشتباه کردم الان رفتم تو حرفه ای ک هنوز یه مشتری هم نزدم؟و همچنان هنوز ی جاهایی نیازه ک هزینه کنم

حقوق ندارم پول ماهیانه ای ک از شوهرم میگیرم رو دادم برا اینکار 

ولی جاریم پول جدا نمیگیره از همسرش و همه چیشون باهمه و الان فقط طلا میخره دو گرم تا چار گرم 

نمیدونم میگم نکنه راه اشتباهو من دارم میرم

میکروبلیدینگ و شیدلب و تتو خط چشم

چرا تو ارایشگاها نمیری و.رزومه کاری.نمیدی؟

میکروبلیدینگ و شیدلب و تتو خط چشم

از ارایشگاها شروع کن نمونه کاراتو نشون بده از درامد کم شروع کن تا مشتری جذب شه 

ینی اشتباه کردم الان رفتم تو حرفه ای ک هنوز یه مشتری هم نزدم؟و همچنان هنوز ی جاهایی نیازه ک هزینه کن ...

نه یادگیری هنر اصلا چیز بدی نیست ..اتفاقا لازمه ک هر خانومی هنر یاد داشته باشه اما خب احتیاج ب استمرار و تلاش زیاد داره....

من چندین سال کراتین کار و مژه کار و تتو کار بودم درامدمم عالی اما خب ب دلایلی کنار گذاشتم ...

الان فقط تدریس زبان انجام میدم...

اما خب هر پولی دستت اومد طلا بگیر حتی کم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
چرا تو ارایشگاها نمیری و.رزومه کاری.نمیدی؟

هر آرایشگاه ک میرم اجاره میدن تخت رو

ماهی دو میلیون 

مشتری هم تضمین نمیکنن ک بدن

آرایشگاه‌های محلی هم ک رفتم شماره گرفتن خبری نشده

نمیدونم دارم دیوونه میشم

هر آرایشگاه ک میرم اجاره میدن تخت روماهی دو میلیون مشتری هم تضمین نمیکنن ک بدنآرایشگاه‌های محلی هم ک ...

همین اجاره دادن تخت برای یه ماه ب یکی از ارایشگاهای خوب برو ریسک کن ببین چجوریه شاید گرفت

شما چجوری مشتری جمع کردی برای خودتون؟

اوایل برای دوست و اشنا بدون دستمزد کم کم معرفی شدم و مشتری زیاد شد و چند تا سالن کار میکردم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉