2777
2789
عنوان

این خونریزی ها چیه آخه؟😢😢😢

474 بازدید | 57 پست

از هفته پیش که ۳۶هفته و۱روزم بود لکه بینی دیدم.

رفتم سونو و نوارقلب بچه همه چی خوب بود و خداروشکرچیزیش نبود.دکترم گفت فعلا استراحت داشته باش.منم به حرفش گوش کردم اما بعضی وقتا تو این هفته لکه دیدم.تا دیشب که دردپریودی گرفتم و خونریزی پیداکردم.تا نزدیکای صبح از درد بیقرار بودم وخوابم نمیبرد.صبح تونستم یک کم بخوابم و وقتی بیدار شدم خونریزی بند اومده بود.دردم ندارم.

اما بچه خودشو سفت کرده یک گوشه جمع شده.

خیلی کم تکون میخوره.دکترم هم نیست میترسم برم بیمارستان ماماها بامعاینه بدترم کنن.

الان ۳۷هفته و ۱ یا ۲ روزمه.

نمیدونم چکار کنم

خسته شدم از این همه استرس😢😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ریلکسسسسس.‌پاشو برو یه متخصص دیگه اگه دکتره خودت نیس.‌خونریزی یعنی نی نیت‌میخواد بدنیا بیاد🤗

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

عزیزم من ماما ام

با علائمی که گفتی انقباضات رحمی ات شروع شده و زایمانت نزدیکه.

حداقل یه سر بیمارستان برین و از وضعیتتون مطلع بشین

نرفتن به بیمارستان راه حل نیست

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
چه ریلکسسسسس.‌پاشو برو یه متخصص دیگه اگه دکتره خودت نیس.‌خونریزی یعنی نی نیت‌میخواد بدنیا بیاد🤗

آخه از اول بارداریم لکه بینی داشتم وشیاف میذاشتم.اما ۲ماهی بود خوب شده بودم.هفته پیش که لکه بینی داشتم رفتم دکتر

دکترم گفت دیگه شیاف نذار چون ماه ۹هستی اشکال نداره فقط استراحت کن.

دیگه همش تواستراحت بودم این هفته ولی بازم اینجوری شد😔