2777
2789
عنوان

این خونریزی ها چیه آخه؟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 57 پست
آخه از اول بارداریم لکه بینی داشتم وشیاف میذاشتم.اما ۲ماهی بود خوب شده بودم.هفته پیش که لکه بینی داش ...

منم شرایطم مثل شما بود . نهایت انقد بچه ها خودشونو  سفت کردن برایه ویزیت ساده رفتن هماناااا و سز اورژانسی هم هماناااااا. اصلا شوکه بودیم منو شوهرم🤣🤣🤣🤣وسط ویزیت گفتن اول پرونده باز کن بعد برو اتاق عمل🤣🤣🤣۳۳هفتگی

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
ببخشید چه دکتر مشنگی خونریزی کردی حداقل چهار تا امپول ریه تجویز می کرد منم ۳۷ هفته و پنج روز با امپو ...

اتفاقا برای آمپول ریه ازش پرسیدم گفت فعلا خوبی اگر اورژانسی شد هرموقع خواستی زایمان کنی برات میزنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ان اس دی گرفتن گفتن اورژانسی پاشو برو

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
اتفاقا برای آمپول ریه ازش پرسیدم گفت فعلا خوبی اگر اورژانسی شد هرموقع خواستی زایمان کنی برات میزنم.

حداقلللل از  دو روز قبل باید تزریق کنی تا جواب بده.‌شکر خورده😏

چون دردها و انقباضات سیر پیشرونده ای نداشتن پس درد کاذب هست اما دکتر برو همین الان به روزش ربطی ندا ...

باشه ممنونم.شوهرم ساعت نزدیک۱۱میاد خونه

زنگ زدم بهش گفتم گفت بتونم زودتر میام بریم.

وگرنه که همون۱۱میرم😔

ببخشید چه دکتر مشنگی خونریزی کردی حداقل چهار تا امپول ریه تجویز می کرد منم ۳۷ هفته و پنج روز با امپو ...

قبول دارم.‌خخخ پزشکت مشنگه. کلا کسایی که لکه بینی و احتمال زایمان زودرس دارن از ۳۰هفتگی هفته ای یه امپول باید بزنن

[QUOTE=55368609]حداقلللل از  دو روز قبل باید تزریق کنی تا جواب بده.‌شکر خورده😏[/QUO

واقعا!!!!؟؟

نمیدونم بخدا من دختر اولم مامانمم ازین مشکلات نداشته خداروشکر

واسه همین اطلاعی ندارم و تجربه ای نداشتیم که بخوایم بدون مشورت دکتر کاری انجام بدیم.

۳۳ هفته زایمان کردی؟

من دوقلو بودن.ترم دوقلو ۳۶هفتس.‌یعنی ۳۶هفته کاملن.‌من ۳۳هفته سز شدم انکباتور هم‌نرفتن شکر خدا.

تک قلو ترمش۳۸هفتس.

سه قلو ۳۳هفته ترم و کامله. 

الان شما یک هفته دیگه نی نیت کاملا ترم و رسیده هست

[QUOTE=55368609]حداقلللل از  دو روز قبل باید تزریق کنی تا جواب بده.‌شکر خورده😏[/QUO واقعا!!!! ...

رفتی بیمارستان؟؟؟

بچه تو 36 هفتگی کامله.برو زایمان کن نترس

تو مرا جان وجهانی