2777
2789
عنوان

این خونریزی ها چیه آخه؟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين خانم هفته ٣٧هست ديگه امپول براي ريه لازم نيست

برای تک قلو تا قبل ۳۸هفته میزنن معمولا. ۳۸به بعد دیگه لازم نیست عزیزم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
عزیزم من ماما ام با علائمی که گفتی انقباضات رحمی ات شروع شده و زایمانت نزدیکه. حداقل یه سر بیمارست ...

چشم عزیزم.ممنون

مجبورم تا همسرم میاد صبر کنم و خودمو با نی نی سایت مشغول کنم حواسم پرت شه.

ساعت۱۱میاد.

نه من یه ساعت قبلش زدم بچه دسگاهم نخواست

اینا که میگیم صددرصدی نیست.‌احتمالات بادرصده بالا هست .میبینی یکی ۳۳هفته ترم بدنیا‌میاد مثل قل پسرم.‌یکی ۳۳هفته ترم نیست مثل قل دخترم.‌دخترم ۸/۱۰بود. پسرم۱۰/۱۰.

حتی قل ها وضعیت ریه هاشون یکی نیست. چه برسههههه به نوزادهای مادرهای مختلف.‌مقایسه صددرصدی نمیشه کرد.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
رفتی بیمارستان؟؟؟ بچه تو 36 هفتگی کامله.برو زایمان کن نترس

میترسم همه پستارو نخونین سوتفاهم بشه که چقد ریلکسم.

مجبورم تا همسرم بیاد صبر کنم.ساعت نزدیکای۱۱میاد.اونموقع میرم بیمارستان

[QUOTE=55368609]حداقلللل از  دو روز قبل باید تزریق کنی تا جواب بده.‌شکر خورده😏[/QUO واقعا!!!! ...

اسنرس به خودت نده. ریلکس باش تا شوهرت بیاد. فقط حرکاتشو چک‌کن. به شوهرتم بگو زودتر بیاد.‌من چون اجیم مامایی خونده یه کوچولو اطلاعات دارم.‌خودم پرستاری خوندم.

حرکات نی نی رو مدام چک‌کن و اینکه اگه دیابت داری هرچه زودتر بری بهتره.دیابت نداری که انشاا...؟

اسنرس به خودت نده. ریلکس باش تا شوهرت بیاد. فقط حرکاتشو چک‌کن. به شوهرتم بگو زودتر بیاد.‌من چون اجیم ...

چرا دیابت دارم متاسفانه

از اول بارداری دیابت بارداری گرفتم.

از ماه۳ انسولین میزنم

خیلی هم مصرف انسولینم بالاست.

امروز بچه خیلی کم تکون خورد.همه ش خودشو سفت کرده یک گوشه.میفهمم زنده ست خداروشکر

اما خودشو جمع کرده علی رقم میلم یک کلوچه خوردم ببینم تکون میخوره یا نه انسولینم زدم. فرقی نکرد.

چرا دیابت دارم متاسفانه از اول بارداری دیابت بارداری گرفتم. از ماه۳ انسولین میزنم خیلی هم مصرف ان ...

😐بنظرم خودت پاشو برو بیمارستان.اژانس بگیر برو تحت نظر باشی خیلی بهتره یه عمر پشیمونیه

😐بنظرم خودت پاشو برو بیمارستان.اژانس بگیر برو تحت نظر باشی خیلی بهتره یه عمر پشیمونیه

ما مشهد زندگی میکنیم.بیمارستانم روبروی حرمه.

آژانس از میدون برق جلوتر نمیره.که تقریبا ۱۰دقیقه پیاده تا بیمارستانمه.

مجبورم با همسرم برم که راههای کوچه پس کوچه بلده.

با آژانس میترسم تو اون کوچه ها برم.

چرا دیابت دارم متاسفانه از اول بارداری دیابت بارداری گرفتم. از ماه۳ انسولین میزنم خیلی هم مصرف ان ...

نترسید.من دیابت داشتم بچه رو تو 35 هفتگی از دست دادم.هر طور میتونی زودتر برو.آزانس بگیر

تو مرا جان وجهانی
نترسید.من دیابت داشتم بچه رو تو 35 هفتگی از دست دادم.هر طور میتونی زودتر برو.آزانس بگیر

امام رضا کمکت کنه اللهی.من هفته پیش مشهد بودم و این بچه رو از امام رضا خواستم.انشالله سالم دنیا بیاد

تو مرا جان وجهانی

علائمت چی بود؟متوجه نشدی اون اتفاق برای بچه افتاده؟

واسه آژانس گرفتن اگر تونستی پست قبلیمو بخون.