2777
2789
عنوان

این خونریزی ها چیه آخه؟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 57 پست
به شوهرت زنگ بزن بگو زود بیا

زنگ زدم . گفت بتونم زودتر میام😔

از اول هم بچه نمیخواست الانم باور نمیکنه چقد وضعیتم اورژانسی میشه

اصلا باور نمیکنه دیابت بارداری چقد حساسه.

کارشم جوریه که با آدمای مختلف در ارتباطه.انقد همه بهش میگن این دکترا کارشون پول چاپیدنه که باورش شده اگر دکترم چیزی میگه واسه جیب خودش میگه😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امام رضا کمکت کنه اللهی.من هفته پیش مشهد بودم و این بچه رو از امام رضا خواستم.انشالله سالم دنیا بیاد

چقد خوووووب.دلت پاک بوده.انشالاه سالم و سلامت باشی.هم خودت هم نی نی😍

چقد خوووووب.دلت پاک بوده.انشالاه سالم و سلامت باشی.هم خودت هم نی نی😍

ایت الکرسی بخون دستت رو بزار روشکمت و بخون تا برسه شوهرت.انشاا... که خیره. تونستی خبری بهمون بده توهمین‌تاپیک😗

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
زنگ زدم . گفت بتونم زودتر میام😔 از اول هم بچه نمیخواست الانم باور نمیکنه چقد وضعیتم اورژانسی میشه ...

آخی🙍خدا بهت ببخش ه.امیدوارم دلت با اومدن نینی شاد بشه.و شوهرت دلبسته

تو مرا جان وجهانی
ایت الکرسی بخون دستت رو بزار روشکمت و بخون تا برسه شوهرت.انشاا... که خیره. تونستی خبری بهمون بده توه ...

من الان از بیمارستان اومدم

نوار قلب جنین گرفتن گفتن خوبه.

بستریم هم نکردن.

خسته شدم از این همه استرس😔😔😔😔

باز باید چند روز دیگه برم برای نوارقلب جنین.

گفتن حواست به تکوناش باشه.

نمیدونم تا کی باید همینجوری استرس و نگرانی داشته باشم😓

آخی🙍خدا بهت ببخش ه.امیدوارم دلت با اومدن نینی شاد بشه.و شوهرت دلبسته

ممنون عزیزم

تونستی پست قبل رو بخون

الان از بیمارستان اومدم.نتونستم از اونموقع جواب بدم.

من الان از بیمارستان اومدم نوار قلب جنین گرفتن گفتن خوبه. بستریم هم نکردن. خسته شدم از این همه اس ...

شکررر خدا. مدام حرکاتشو چک کن.منم ۸ماه با استرس گذروندم درکت میکنم😶

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
ممنون عزیزم تونستی پست قبل رو بخون الان از بیمارستان اومدم.نتونستم از اونموقع جواب بدم.

باز خدا رو شکر،امیدوارم رو دست خیر بلند شی و بچت سالم بیاد بغلت.ولی مدام بهداشت برو تا هم فشارت رو بگیرم هم ضربان قلب جنین

تو مرا جان وجهانی

زود برو بیمارستان من هم هفته 36 همین جور شدم. فورا از اداره مرخصی گرفتم رفتم بیمارستان. اونجا فوری آمپولای بتا رو برام شروع کردن. و بعد 3 روز مرخص شدم. تا رفتم خونه درد زایمانم شروع شد. و بچه بعد 2 ساعت درد وحشتناک به دنیا اومد. 

زود برو بیمارستان من هم هفته 36 همین جور شدم. فورا از اداره مرخصی گرفتم رفتم بیمارستان. اونجا فوری آ ...

رفتم دیشب عزیزم.

تو پستای قبل نوشتم که نوار قلب جنین گرفتن و فرستادن منو خونه.

باز روز از نو روزی از نو

باز حواسم به تکون بچه باشه,باز استرس تکون نخوردن بچه,باز استرس غرغر شوهر....

😔😔😔😔😔😔

خسته شدم به معنای واقعی