2777
2789
عنوان

همه لطفا نظر بدید

67 بازدید | 16 پست

دختری که سی و یک سالشه و جدا شده

پدر مادرش پیرن و کلا باهم قهرن و توی محل هم پدرش معروف به بداخلاقی و خیانت و کثیف بودن(از نظر بهداشتی) هستش و وضع مالی هم در حد بخور نمیره و دختره هم هیچ حرفه و درامدی نداره و از نظر مالی هم نمیتونه جهاز خاصی بیاره و ظاهرشم معمولیه ولی فقط وفاداره و مودب و سالمه چقدر شانس ازدواج دوباره داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه کم 

چون تنها راه ارتباطش فقط همون محله است و شهرت پدرش به خوبی خودش سایه میندازه 

این خانم باید با کار و درس و مهارت بره توی جامعه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

متاسفانه کم چون تنها راه ارتباطش فقط همون محله است و شهرت پدرش به خوبی خودش سایه میندازه این خانم با ...

اونم چون ذاتا بخاطر ارث و تربیت خانوادگی کلا منفی نگره و تنبله و راحت طلبه هیچ وقت نتونسته توی کاری موفق بشه نتونسته موقعیت شغلی و اجتماعی و مالی مناسبی برای خودش ایجاد کنه

یه پسر خوب و بااخلاق با وضع مالی مناسب بنظرت اصن میره سمت همچین دختری؟

اگه عاشق بشه این دختر ک خیلی خوبه طلاس سراغ مطلقه دوتا بچه ام داشته باشه میرن بستگی پسرش داره

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

اونم چون ذاتا بخاطر ارث و تربیت خانوادگی کلا منفی نگره و تنبله و راحت طلبه هیچ وقت نتونسته توی کاری ...

خب پس رفتاری هم مزیت خاصی نداره که

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

خب پس رفتاری هم مزیت خاصی نداره که

رفتاری خب ادم تمیزیه ، مودبه ، با اخلاقه ، وفاداره ، ظاهرش هیکلش متوسط به بالاست ، باهوشه ، مدرک خیاطی داره و اگه از نظر مالی تامین بشه میتونه خیاطی باز کنه ، با محبته 

اینا مزیت نیست؟