2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد سطح بالا نیست؟چون من پایم ضعیفه خیلی جاها مفهوم و نمیفهمیدم

خیلی عالیه

مباحث پایه ام با ما کار میکرد... الان و نمیدونم، ولی شنیدم جزوه خیلی کاملی داره... میتونی جزوه رو تهیه کنی

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

من تقریبا اکثر استادای فیزیکی دیدم ولی با هیچ کدوم ارتباط نگرفتم

میرحسینی ک قضاتی خیلی گنگ درس میدادن

شجاعی سطح تدریسش خوب نبود هیچ وقت باهاش ارتباط برقرار نکردم

نوکنده هم همینطوره تدریس جالبی نداره

زبان رانم دیدم  واسه نهایی ایشون قابل فهم توضیح میدادن ولی بازم خوب نبود 

استاد تاملندم ذهبی بود فک کنم فامیلیش یادم نیست اون که دیگه از همه بدتر بود

البته اینا تجربیات من بود هرشخصی متفاوته نظرش

من تقریبا اکثر استادای فیزیکی دیدم ولی با هیچ کدوم ارتباط نگرفتممیرحسینی ک قضاتی خیلی گنگ درس میدادن ...

هیچکس نمیتونه خوب تدریس کنه این درسو واقعا خیلی بده 

من دوره نهایی براتی و دیدم امسال 

طی سالم نوکنده بود اصلا نفهمیدم چی شد به فصل ۲ که رسیدم ولش کردم 

سر ترمودینامیک رفتم ببینم چطور بوده که دیدم افتصاح بود ترمودینامیک رو با دوره نهایی خرداد براتی یاد گرفتم پیشنهاد مشاورمم براتی بود پسر عموم میگفت باهاش ۶۰ درصد زده 

اما پارسال دوستام داشتن میگفتن یه جاهایی و خیلی گنگ پیش میره 

هیچکس نمیتونه خوب تدریس کنه این درسو واقعا خیلی بده من دوره نهایی براتی و دیدم امسال طی سالم نوکنده ...

اره براتی بعضی از مباحثی خوب درس میده بعضیارو نه مثلا من ساکن و جاری رو خیلی خوب باهاش یادگرفتم و واقعنم فهمیدم ولی تدریس حرکت شناسیش خوب نبود منم چیزی یاد نگرفتم باهاش