2777
2789
عنوان

تا چه حد خرید اینترنتی میکنید

112 بازدید | 22 پست

چه چیزاییو اینترنتی میخرید..من از لباس شانس نیووردم فقط یبار یه ست سفارش دادم خیلی خوب بود جنسش و ظاهرش..اما همچنان اصرار دارم همش سفارش بدم تا خوب در بیاد😂😂الان ۵تا بسته ی مختلف باید برسه دستم منتظرم😕دعا کنید خوب در بیاد دوتاش هدیه اس

تا صفر حد 🤣🤣🤣😎😎

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس که اصلا ولی مکمل از خانومی دیشب خریدم تخفیف داشت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

برگامدختر لباسو نتی نخررررمن نهایت لوازم ارایش نتی بخرم

قیمتاش خیلی بهتره..البته اگه واقعا مث عکس باشه..واقعاا تنوعی ک تو اینستا هس تو شهرمون هیچی گیر نمیاد