2777
2789
عنوان

تا چه حد خرید اینترنتی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 22 پست
😂

واالوو.اصلاا اینکارو نمیکنم. حتما باید برم جنسو از نزدیک ببینم پوشیدنی باشه که پرو کنم ببینم اصلا بهم میاد نمیاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

واالوو.اصلاا اینکارو نمیکنم. حتما باید برم جنسو از نزدیک ببینم پوشیدنی باشه که پرو کنم ببینم اصلا به ...

اره عزیزم این کار خیلی بهتره موافقم..اما اصلا حوصله گشتن و پرو کردن ندارم خیلی وقته اینطور شدم اصلا از خونه بیرون نمیرم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم این کار خیلی بهتره موافقم..اما اصلا حوصله گشتن و پرو کردن ندارم خیلی وقته اینطور شدم اصلا ...

خو چراااا..... پاشو برو بیرون حال و هوات عوض میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حس میکنم افسردگی شدید گرفتم

خو همانه. چپیدی تو خونه. پاشو برو باشگاه. کلاس هنری. کتابخونه. 

ارا واقعا تو فکرمه یچیزی رو شروع کنم حالم بهتر شه❤

از همین فردا بزن از خونه بیرون 

تقریبا همه چیز رو آنلاین میخرم

میشه پیج یاسایتی که خرید کردید و معتبره بگید

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

همه چی جز لباس اینترنتی می‌خرم حتی لپ تاپ و گوشی و ....

میشه پیج یاسایتی که خرید کردید و بگید معتبر باشه

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد