چه چیزاییو اینترنتی میخرید..من از لباس شانس نیووردم فقط یبار یه ست سفارش دادم خیلی خوب بود جنسش و ظاهرش..اما همچنان اصرار دارم همش سفارش بدم تا خوب در بیاد😂😂الان ۵تا بسته ی مختلف باید برسه دستم منتظرم😕دعا کنید خوب در بیاد دوتاش هدیه اس
واالوو.اصلاا اینکارو نمیکنم. حتما باید برم جنسو از نزدیک ببینم پوشیدنی باشه که پرو کنم ببینم اصلا بهم میاد نمیاد
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره عزیزم این کار خیلی بهتره موافقم..اما اصلا حوصله گشتن و پرو کردن ندارم خیلی وقته اینطور شدم اصلا ...
خو چراااا..... پاشو برو بیرون حال و هوات عوض میشه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
ارا واقعا تو فکرمه یچیزی رو شروع کنم حالم بهتر شه❤
از همین فردا بزن از خونه بیرون