2777
2789
عنوان

نمیدونم چطور یسریا میخوان پزشک شن

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 62 پست

وای نمیدونم تصور بعضی پشت کنکوریا از پزشکی چیه

یه کاربری تاپیکی گذاشته بود که کدوم رشته وایب خانومانه تره بیشتری داره و یه پشت کنکوری اصرار داشت که پزشکی 

منم بهش گفتم که به خاطر شیفت‌های سنگین و درس‌های سخت خیلی روحیه قوی می‌خواد و شاید هر خانمی از پسش بر نیاد و به نظرم این رشته ظریفی محسوب نمیشه چون خودم کادر درمانم این مورد و دیدم 

هرچی از دهنش درمیومد بهم گفت و حتی شغلمم زیرسوال برد

فقط دل خجسته اون هایی که میان اینجا به اونی که میگه آیا من میتونم توی چهار ماه در حالی که ده سال درس نخوندم و ..... پزشکی بیارم میگن اررررره عزیزم چرا که نه تو میتونی ..... خب خجسته خودت بشین عقلانی فکر کن آیا میتونه ؟؟هر کی از راه رسید میتونه قبول بشه ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پزشکم اتفاقا انقدر باید مودب باشیو با احترام رفتار کنی که خدا میدونه چه با اتند چه با همکلاسی

دقیقا یکی از نزدیکان منم پزشکه واقعا باید نوکر بالادستیا باشه اینا الان اینن دو روز دیگه میخوان چطور با همکار کنار بیان

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

وای نمیدونم تصور بعضی پشت کنکوریا از پزشکی چیهیه کاربری تاپیکی گذاشته بود که کدوم رشته وایب خانومانه ...

متاسفم برای یسری آدما

شغلتون چیه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اینجوری نیستا 😅اتفاقا هواشونو دارن برای همه چیز ...

حق الناس..من که از حقم نمیگذرم...طرف باباش راست راست داره راه میره وضع سلامتیش از بابای من بهتره بعد تو هر چیزی سهمیه داره و حق خوری میکنه چجوری این حروم از گلوشون پایین میره

دقیقا یکی از نزدیکان منم پزشکه واقعا باید نوکر بالادستیا باشه اینا الان اینن دو روز دیگه میخوان چطور ...

اره مخصوصا تو اینترنی و رزیدنتی واقعا به سال بالاییت اخمم نمیتونی بکنی هرچقدم بهت زور بگه

اینکه بشه اره میشه خیلیا دیر شروع کردن و شد..البته این خیلیا طیف وسیعی از سهمیه دارا رو هم در بر میگ ...

عزیزم من خودم سه سال برای کنکور خوندم با پایه صفر هیچ کس تو ده ماه نیورده 

اره مخصوصا تو اینترنی و رزیدنتی واقعا به سال بالاییت اخمم نمیتونی بکنی هرچقدم بهت زور بگه

تعریف می‌کرد میگفت من برای رزیدنت بخشمون حتی سیگارم باید میخریدم