الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتم چه برخوردی داشته باشم ک از من ناراحت نشه والا خودم خجالتم میشه
اون لحظه مکان رو ترک کن
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
زنش فکر میکنه بدم اومد و ناراحت نمیشه اینطوری؟ از چشم شوهر خودش میبینه ؟
اشکال ندارع عزیزم بذار هر فکری میکنه جز اینکه ناراحت بشه ...پسر عموت باید بالاخره بزرگ بشه یک راهش همینه که بفهمه نباید از کسی جلوی همسرش تعریف کنه
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خب زنش چرا تذکر نمیده گوش زد بکنه بهش من چیکار کنم من بیشتر معذبمم
زنش چی بگه اخه طفلک کم اورده دیگه نمیشه که تو جمع ببخشید ضایعتون کنه ....خوب شما باید در جمعی که اونها هستن نباشی همین
اخه خیلی میان و میرن ارتباط زیاده کاش ضایع کنه ولی جلوشو بگیره من وقتی میخوان بیان میرم جایی دیر دیر ...
همه دوستان راهنمایی کردن شما هنوز سر حرفتی دیگه حرفی نمیمونه