2777
2789
عنوان

پسر عموم جلو زنش

420 بازدید | 32 پست

از من تعریف میکنه 

از بچگی خونمون بود و مثل داداشمه ولی احساس میکنم ناراحت میشه زنش 

چیکار کنم؟ ناراحت نشه؟

دوست ندارم ناراحت شه احساس میکنمممم ناراحت میشه

شما هم پشت بندش از زنش تعریف کن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کار کنی ناراحت نشه؟؟؟ 

ایشون حق داره ناراحت شه به پسر عموت بگو تعریف نکنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چه کار کنی ناراحت نشه؟؟؟ ایشون حق داره ناراحت شه به پسر عموت بگو تعریف نکنه

عزیزمممم نگفتم ناراحت نشهههه حق بهش میدم خودمم ناراحتم راجب این موضوع و گرنه تاپیک نمیزدم

معلومه ناراحت میشههیچ کس جز داداش خود آدم، داداش به حساب نمیاد عزیزممنم بودم غمگین میشدم

منم حق بهش میدم باور کن دوست ندارم کسی ازم تعریف کنه 

ولی نمیدونم چیکار باید کرد...

عزیزمممم نگفتم ناراحت نشهههه حق بهش میدم خودمم ناراحتم راجب این موضوع و گرنه تاپیک نمیزدم

اخه گفتین چی کار کنم ناراحت نشه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻