2777
2789

باز اونایی که پشت کنکورن میتونن دوازدهم و ترمیم کنن؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ترمیم تک درس نداره همهٔ دروس با هم اگه قرار بر ترمیم کردنه چه دوازدهم چه یازدهم.

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بله ترمیم تک درس نداره همهٔ دروس با هم اگه قرار بر ترمیم کردنه چه دوازدهم چه یازدهم.

یعنی بخواد ترمیم کنه باید همشو ترمیم کنه درسته؟

سخته ۱۶ تا امتحان. ۱۰ تاشم بزور دادم. فرجه هم خیلییی کم بود .‌نمیشه نمره خوب گرفت. مگر اینکه سلامت ...

من رفتم دانشگاه دیگه برای بعدا که دلم میخواد کنکور بدم پرسیدم

اره دیگه نباید بزاری واسع فرجه قبلش باید بخونی فرجه برای دوره کردنه

من رفتم دانشگاه دیگه برای بعدا که دلم میخواد کنکور بدم پرسیدماره دیگه نباید بزاری واسع فرجه قبلش بای ...

خب قبل فرجه هم خوندم ولی انگار ن انگار چون ۱۰ یا ۱۴ روز قبلش داشتم زیست میخوندم برای کنکور تیر

خب قبل فرجه هم خوندم ولی انگار ن انگار چون ۱۰ یا ۱۴ روز قبلش داشتم زیست میخوندم برای کنکور تیر

باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم از همون مهر کنکور و نهایی کنار هم خوند

کار سختیه کلاا میفهمم چی میگی

خسته نباشی

باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم از همون مهر کنکور و نهایی کنار هم خوندکار سختیه کلاا میفهمم چی می ...

والا از همون مهر خوندم در کنارش ولی نشد. باید توی فرجه یه درس، درس یا درس های دیکه م بخونی درکنارش  مثلا توی فرجه فیزیک عربی و هویت هم خوندم. طبق تجربه امسالم گفتم. 

والا از همون مهر خوندم در کنارش ولی نشد. باید توی فرجه یه درس، درس یا درس های دیکه م بخونی درکنارش ...

مرسیی❤️