2777
2789
کارنامه کنکور رو دیدی؟یه رتبه خارج از سهمیه داری یه رتبه با احتساب سهمیه و رتبه کشوری‌ و اینا

شما دیدی؟😂🤣

رتبه با احتساب سهمیه نیست اسمش 

اسمش رتبه در سهمیه است 

یعنی بین اونایی که سهمیه دارن شما رتبت فلانم شده

چه رشته ای می خونه؟ سهمیه چقدر داشته؟تو مدرسه ما دختر بود سهمیه ۲۵ داشت رتبه ۲۴۰۰کشور شده بود اصلی ب ...

پزشکی دولتی 

بله کشوری دوست من تقریبل نصف رتبه کشوری دوست شما بود

به من گفت سهمیه ۵ درصد دارم 

ولی اینجوری که‌دوستان میگن گویا ۲۵ درصد بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم نمیدونستم دوستم اصلا سهمیه داره بعد که فهمیدم گفت ۵ درصده😂حالا میبینم گویا ۲۵ درصد بوده

خیلیا مقدار سهمیه شون رو دروغ میگن ،همکلاسیای من گردن نمیگرفتن 😂هی میگفتن با فلان رتبه قبول شدیم و ...و فلان جا نشدیم ،رتبه ای که قبول نمیشد برای سهمیه بود نه عادی ،چک کردیم قلمچیو چند مدت پیش اتفاقی  ، اصلا به خاطر یه کنکوری ،دیدم بله ،اسمشون هست ولی رتبه نیست نگو سهمیه بوده 😶

کلا زیادن ...

You're all the things I've got to remember

😂😂😂😂خوب شما اینجوری میگین که خودتون بیشتر حرص میخورین تازه اینجوری هم نیست هیچوقت کسی با صد هزار ...

یعنی اگه کسی که سهمیه داره تراز علمیش به حداقل 70درضد نفر آخر عادی اون رشته نخوره نمیتونه بره اون رشته حتی اگه اون کرسی خالی بمونه 

چه رشته ای می خونه؟ سهمیه چقدر داشته؟تو مدرسه ما دختر بود سهمیه ۲۵ داشت رتبه ۲۴۰۰کشور شده بود اصلی ب ...

کارنامه اش هست ؟۲۴۰۰ منطقه بودن احتمالا در حالت عادی نه کشوری ...

وقتی نزدیک ۲۰۰۰ منطقه ۳ میشه سه رقمی ۵ درصد یه کم عجیبه این حرفتون ...

یعنی اگه کسی که سهمیه داره تراز علمیش به حداقل 70درضد نفر آخر عادی اون رشته نخوره نمیتونه بره اون رش ...

۲۵ درصد پر نشه قطعا میرسه به ۵ درصد 😶پس در نهایت پر میشه و کلا خیلی مزایا دارن ...

کارنامه اش هست ؟۲۴۰۰ منطقه بودن احتمالا در حالت عادی نه کشوری ...وقتی نزدیک ۲۰۰۰ منطقه ۳ میشه سه رقم ...

ن والا ندارم! اینجوری ک معلمامون گفتن !

و معلما گفتن ۵ درصد رتبه تقسیم به ۳ تا ۵ میشه 

۲۵ درصد ۲۰ تا ۴۰ میشه 

نمیدونم والا

شما دیدی؟😂🤣رتبه با احتساب سهمیه نیست اسمش اسمش رتبه در سهمیه است یعنی بین اونایی که سهمیه دارن شما ...

ببخشید که متن دقیق کارنامه رو بعد سه سال حفظ نیستم😂

خوبه حداقل یادآوری شد واست یادت اومد حفظیاتت 

ن والا ندارم! اینجوری ک معلمامون گفتن !و معلما گفتن ۵ درصد رتبه تقسیم به ۳ تا ۵ میشه ۲۵ درصد ۲۰ تا ۴ ...

🤣😂

اصلا دست به رتبه نمیزنه

فقط تو رو وارد یه گردونه‌ جدید میکنه برای تلاش برای کرسی جدیدی که بقیه دانش آموزان عادی ندارن

من کاری به ایناش ندارم این چرت و پرت هوایی که میگن رتبه فلان رو می‌کنه پزشک دارم میگم خزعبلاته

عجب ...

چرت که نیست ،در اومد سالی که ما کنکور دادیم با چه رتبه های نجومی ورود کردن به تیپ یکا حتی 😅

از دوستان سابق من با رتبه ی خیلی بالاتر از من ورود کرد به دانشکده ی پزشکی تیپ یک ،بعدشم به راحتی انتقالی گرفت ،یکی دیگه همون سالی که من کنکور دادم رتبه ی کشوریش خیلی بالا بود در حد پرستاری آزاد الان داره پزشکی تیپ سه میخونه رو به آخراشه 😶

چرت و پرت نیست ...

تو دانشگاه ما طرف با تراز ۶۶۰۰ داره پزشکی میخونه،باز قبولیش تو سهمیه ایا سخت تره چون پولم نمیدن نسبت به خیلی جاها  ،من با تراز خیلی بالا میترسیدم ،خیلیییه 

🤣😂اصلا دست به رتبه نمیزنهفقط تو رو وارد یه گردونه‌ جدید میکنه برای تلاش برای کرسی جدیدی که بقیه دا ...

بله رتبه کشوری هیچ تغییری نمیکنه😂

رتبه در سهمیه های مختلف متفاوت هست و هر کسی نسبت به سهمیه ای که داره با فردی که همون سهمیه رو داره قیاس میشه و نه کسی که سهمیه منطقه داره با سهمیه ۲۵ درصد باشه