2777
2789
مثلا رتبه ۶۰‌هزار رو تبدیل میکنه به رتبه ۳ رقمی🚶🏻‍♀️که میتونه دانشگاه های تاپ و رشته های تاپ قبول ...

چرت و پرت نگین تو رو خدا😂🤣

یکسری کرسی های جدا تو هر رشته برای بچه های شاهد و ایثارگران هست و اینا بین خودشون برای اون کرسی ها تلاش میکنم و دیگه با بچه های عادی سنجیده نمیشن

این رتبه فلان و می‌کنه بهنام رو از کچاتون در میارین؟

اگر سهمیه حتی ۲۵ درصد باشه رتبه ۶۰ هزار رو خیییلی ک بخواد خوب بده مب کنه ۱۵۰۰ یعنی چهار رقمی چون سهم ...

دروغ که ندارم بگم 

دلیلی نداره دروغ بگم اصن 

رتبه و رشته رو گفتم و سهمیه ای که داشته 

دوستم خودشم اون اوایل خیلی خوشحال نبود از این وضعیت 

حس میکردم جایگاهش اینجا نیست ولی الان خوبه خداروشکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم هم تعجب کردم ولی چون از نزدیک دیده بودم گفتم بگم

اتفاقا داشتم چند شب پیش چک میکردم ،دوست خودم سهمیه داره و نمیدونستم 😂

در کل خیلیا تو دانشکده ی علوم پزشکی انگار میکنن سهمیه هاشونو یا تو رشته های دیگه 

این موردم تو چنلی که پزشکای سهمیه ای رو معرفی میکنه فهمیدم که میگن ۵ درصدیم ولی خب گندش در میاد بعدا 

You're all the things I've got to remember

برای منطقه سه چطوره؟

دو تاشون که باهم اعمال نمیشه 

ولی بازم سهمیه ۵ درصد بهتره 

یکی از دلایلشم اینکه جمعیت کسایی که سهمیه ۵ درصد دارن قطعا کمتر از بچه های منطقه ۳ هست و این یک مزیت هست 

موقع انتخاب رشته جوری حساب میشه که بی تاثیره!

نمیشه ،دیگه توقع چیز عجیب نباید داشت مثل ۲۵ درصد ولی عمرا خیلی از آدما که با ۵ درصد روزانه قبول شدن بتونن حتی پردیس اون شهرم قبول بشن گاهی ...خیلیه ...خیلییی ،برای منی که سه سال پیش با اختلاف کم قبول نشده بودم خیلیه 

You're all the things I've got to remember

دروغ که ندارم بگم دلیلی نداره دروغ بگم اصن رتبه و رشته رو گفتم و سهمیه ای که داشته دوستم خودشم اون ا ...

چه رشته ای می خونه؟ 

سهمیه چقدر داشته؟

تو مدرسه ما دختر بود سهمیه ۲۵ داشت رتبه ۲۴۰۰کشور شده بود اصلی با سهمیه۱۲۱ کشور ! 

دندون استان خودمون قبول شد 

یعنی ۴ رقمی به ۳ رقمی 

تااازه اونم سهمیه ۲۵ درصد!