2777
2789
چی بگم والامنم همچین موردی دیدم و واقعا تعجب کردم از اینکه ۵ درصد همچین تاثیری داره یا اینکه بیشتر ب ...

نه خوب من خودم دارم دیگه ته سهمیه ها رو در آوردم دندان آزاد با سهمیه ۲۵ از ۶۸۰۰ شروع می‌شد حدودا اما برا سهمیه ۵ درصد خیلی بالاتره دیگه خودت در جریان باش

من رتبه منطقه ام ۱۱ هزار بود که ۵ درصد ۴۰۰۰ کرد و پرستاری شهریه پرداز قبول شدم یکی از دانشگاه های تهران قبول شدم تاثیرش اینجوریه

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درعمل واقعا هیچ تاثیری نداره!چون تعدادشون زیاده پنج درصدیا.خیلیااصلااستفادش نمیکنن چون حتی به ...

شوخی میکنی دیگه 😶

هیج جا ۵ درصد به ضرر طرف نبوده ...حداقل تو چند سال اخیر ،اتفاقا باعث میشه طرف دانشگاه بهتر یا رشته ی بهتر قبول بشه و رقابت تو سهمیه مناطق همیشه سخت تره ،همیشههههه ،حتی منطقه ی سه هم که قبلا رقابتش کمتر بود الان وحشتناک شده چون نصف کنکوریا تو همین منطقه ی سه هستن 😂

You're all the things I've got to remember

رتبه منطقه یا کشور؟

یک سوم رتبه منطقه

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

نه سهمیه دارم نه کنکوریم!بهتره وقتی اطلاعاتمون دقیق نیست بیخودنظرندیم.سهمیه پنج درصد بی تاثیره و حتی ...

اتفاقا اطلاعاتم دقیقه عزیز، سهمیه ۵ درصد هم قطعا اثر داره، البته اگر منظورتون از اثر این باشه که طرف منفی و صفر بزنه و پزشکی تیپ ۱ قبول بشه اره اونقدر نیست تاثیرش، دیگه ببخشید 

یعنی تقسیم بر ۳ درسته؟برای زبان چی؟اثر داره؟

حدودا آره ولی در نظر داشته باش ۴۰۰۰ منطقه پزشکی میاره تعهدی آزاد ولی سهمیه نمیاره این‌رتبه حتی فیزیو هم نمیاره 

انگار سهمیه ای ها بین خودشون رقابت میشن

بهش بگو بزنه

مشاورم میگفت اگر ۵ درصد رو بزاری تاثیر منطقه از بین نمیره هرکدوم که بهتر هست رو سیستم براش در نظر میگیره

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی