2777
2789
عنوان

چرا بچه من بی خاصیته

301 بازدید | 34 پست

دیگه از دستش خسته شدم ،یه کار رو درست انجام نمیده

دختره هفت سال و نیمشه

سری پیش فرستادم حموم کلی اب بازی کرد ،سر اون کلی باهاش دعوا کردم که حموم جای بازی نیست باید سریع یه شامپو بزنی یه لیف بکشی بیای بیرون

حالا امروز بازم فرستادم حموم ،دیدم خبری ازش نیست.رفتم دیدم دو تا شامپو رو خالی کرده و ظرف خالیش رو زمینه

تا حد سکته بازم عصبانی شدم،بقیه کارهاشم عین اینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچس بذار بازی کنه

شامپوها رو قبل رفتنش بردار فقط به اندازه شستنش بذار

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه 7 ساله کسی تنها حموم میفرسته؟ 

چه عجیبین 

تازه توقع دارین خودشو کامل بشوره 

عجب 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

کجا اب بازی کنه؟

درسته اب کمه ولی با یه تست‌کوچیک کلی خوش میگذرونه

ماها‌مگه انواع شامپو رو قاطی هم نمیکردیم که مثلا یه چیز جادویی درست کردیم بچست دیگه

اسمشو نزار بی خاصیت 

لایک نکن خواهر منننن