2777
2789

.

چقدر اینا که خودشونو مهمون خدا میدونن و سعی میکنن در هر شرایطی بهشون و به بقیه خوش بگذره و غم دلیو از رو دوش خودشون و بقیه بردارن خوبن. چقدر اونا که عاشقن، عاشق و شکرگزار نعمتاشونونن هرچی در هرسطحی هست خوبن.... 

چقدر زندگی کردنو بلدنیستم :)‌ چقدر دیر فهمیدم

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

من که راستش ندیدم اکثرا منفعت طلب بودن خودمم که همیشه داوطلب کمک به دیگران و خیرخواه بودم انگ سادگی ...

سلام عشق من، زحمتات پیش خدا می مونه و جایی نمیره. اون آدم‌چه قدر شناس باشه، چه نه، مثل هر آدمی موقتیه. خودت مهمی عزیز دل من💗مهم خدای توئه که همه اینا با جزئیاتش یادشه💗متاسفانه وقتی دلمونو میشکنن میترسیم و تکرار نمیکنیم ولی خدا چشم به راهه مثل این مامانا که نذری میدن بچه ها میگن ببر بده همسایه 🥺تا وقتی خیرت میرسه وصلی به اون نعمت و ارتباط... انقدر آدمای این مدلی دیدم عاقبت بخیر شدن و انقدر آدمای ایرادگیر دیدم که با یه حال نفرت از دنیا رفتن  

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اسمت😂

عهه مرسی که حواست بود😘😘😘❤️🥰🤗یه طوطی برزیلی دارم عاشق این آهنگشه هرجا باشه میاد سمت گوشی 

واقعا دیدی که خوبی هاشون ی روز برگشته بهشون؟؟

خیلی به این چیزا فکر میکنم... به نظرم بهترین جا پیش خدا می مونه و جاش امنه. ما فکر میکنیم اگه طرف نالایق بود زحمتمون تلف شد. خودش گفته اندازه یه دونه خردل اندازه یه ذره حساب کتابتون کوتاهی نمیشه. تازه اگه هم آدم یه کاری کرده که به هردلیلی جالب نبوده، یه سیستمی داره که وقتی قبول کنه آدم، انگار که طرف تموم مدت داشته به بقیه و خودش خیر میرسونده😔حالا ما مگه چندسالمونه چندسال زنده ایم. خدا همیشه خدا بوده. من اگه عمر مفید بیشتر از ۱۰۰ سال میشد و میگفتیم اووو اوکیه و طرف پیر نمیشد ، آره. ولی عمر خیلی محدوده . چاره جز اعتماد نیست. 

من این سبک زندگیو بلد بودم و عاشقش بودم ولی افسرده شدم خیلی دلم تنگ شده که دوباره با علاقه اینجور زن ...

ان شاءالله درستش میکنی من میدونم کم کم قلبتو‌ترمیم میکنی فقط یه نگاه  خدارو میخواد که دوباره واقعا واقعا مثل قبلش بشه. میدونی وقتی بگه میدونم که شکسته س و میفهممت خیلی قشنگ تره از وقتی که هیچ تجربه و غمی نباشه. وقتی یکی آدمو با قلب شکسته بپذیره خیلییییی خیلییی بهتره. حالا نمیدونم اعتقاداتمون چطوریه ولی امام حسین این کارو با قلب من کرد .منو همه جوره باور کرد پذیرفت  امون داد. میگن پناه همه کساییه که دلشون ترسیده