2777
2789
عنوان

چرا بچه من بی خاصیته

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب برو پیشش بهش یاد بدهمن تا ۱۰ سالگی با مامانم میرفتم البته خرابکار نبودم

قبلاً خودم می موندم جلوی در حموم میگفتم چیکار کنه

آخه بقیه کارها شم همینه،اینو مثال زدم

غذاشو تا نذارم دهنش نمی خوره ،واقعا خسته ام کرده بچه که نیست میخواد بره کلاس دوم

قبلاً خودم می موندم جلوی در حموم میگفتم چیکار کنهآخه بقیه کارها شم همینه،اینو مثال زدمغذاشو تا نذارم ...

من درکت میکنم واقعا بچه ۷ ساله دیگه خوب و بد رو تشخیص میده اگه خرابکاری عمدی کنه ادم تا مرز سکته میره

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

قبلاً خودم می موندم جلوی در حموم میگفتم چیکار کنهآخه بقیه کارها شم همینه،اینو مثال زدمغذاشو تا نذارم ...

شاید رفتار شمارو میبینه لجبازی میکنه؟

یواش یواش بهش یاد بدید و تشویق کنید 

چه انتظاری از بچه داری بچه منم شیش سالشه هیچوقت تنها نمیفرستمش هم خودشو نمیتونه بشوره هم اینکه خرابکاری می‌کنه،چند بار با دختر خالش تنهایی رفتن حموم همه شامپو ها رو تو تشت خالی کردن بازی کردن 

آنقدر سخت نگیر

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
شاید رفتار شمارو میبینه لجبازی میکنه؟یواش یواش بهش یاد بدید و تشویق کنید

لجبازی نمی کنه

انگار مغزش پوکه،هیچی توش نیست

شاید فک کنی از رو عصبانیت میگم،نه،واقعا همه یه کارهاش همینه

۷ سالگی برای حموم رفتن زود نیست؟ من تجربه ای ندارم... ولی خودم و خواهرام از ۹ سالگی مستقل حموم میکردیم 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...