2777
2789
عنوان

خانمای راننده بیای لطفا تاپیکم

134 بازدید | 21 پست

14 15 سال هست گواهینامه گرفتم، الان بعد این همه سال میخوام بشینم،  پرایده ماشینم، امروز اومدم تنها تمرین کردم یکم قلقش دستم بیاد، ولی مسئله دارم با کلاج،تو دنده عقب وقتی ول میکردم سرعتش زیاد میشد، نمیدونم دقیق باهاش چیکار کنم، 

مسیر خونم هم بزرگراهه ک بابد با دنده 4 برم، واقعا نگرانم...

تمرین کن شرایطت دقیقا مثل مامانمه الان عالیع رانندگیش

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم دستت میاد پاتو آروم از روی کلاج بردار

برای حرکت ب جلو مشکل ندارم، اما دنده عقب وقتی برمی‌داشتم زیاد میشد سرعت، هی کلاج رو وسط نگه میداشتم، کم بود، آیا ماشین خراب نمیشه با این کارم؟ اشتباهه؟

کلاج و نصفه نگه دار آروم آروم ول کن گاز هم کم بده  تو دنده عقب .اول تو بزرگ راه نرو توی شهر تمیرن کن با سرعت کم.توی بزرگ راه هم رفتی لاین سرعت نرو 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

سلام 

تمرین کن، زیاد!
هر چی بیشتر رانندگی کنی، تسلطت بیشتر می‌شه.
همیشه فرض کن بقیه راننده‌ها حواس‌پرت یا عجولن؛ حواستو جمع کن،
کلاچ رو درست استفاده کن:
فقط موقع لزوم پاتو بذار روش. نرم بگیر و نرم رها کن.
فرمون رو ۱۰:۱۰ بگیر:
فرمون کج گرفتن تسلطتو کم می‌کنه.

ایست کامل = کلاچ + ترمز + خلاص + دنده ۱
تنبلی نکن که با دنده ۲ بخوای راه بیفتی!
دنده رو به موقع عوض کن:
حتی هر ۱ دقیقه هم لازم شد، با توجه به دور موتور، تعویض کن.
توی جاهای خلوت نیم کلاچ رو زیاد تمرین کن

رانندگی خوب یعنی دقت، تمرین، و احترام به اصول.

موفق باشین عزیزم 

به ریشه وصل باش و اصل باش!

برای شما توی شهر رفتن زوده، چه برسه بزرگراه. حتما چند جلسه با مربی، کلاس بردارید. شوهرتون اگر قصد کمک داشتن، توی این همه‌ مدت تشویقتون کرده بودن. و اینکه با غریبه خیلی بهتر دستتون راه میوفته. 

موفق باشید.

منم ۱۲ سال قبل از گرفتن  گواهینامه تصمیم به رانندگی گرفتم  کلا خیلی خیلی استرس داشتم خصوصا وقتی همسرم کنارم بود و اصلا  دوس نداشتم دنده از ۲ بیشتر بشه

چند جلسه آموزشی رفتم

صبح ها تنهایی با خلوتی خیابون تا محل کارم میرفتم و حس بهتری داشتم هرچند نیم ساعت زودتر میرسیدم😁

همیشه به خودم میگفتم :وقتی این همه آدم تونستن پس منم میتونم،حتی با تمرین بیشتر، هیچ کس از اول راننده به دنیا نیومده ،من از پسش برمیام😊💪

به ریشه وصل باش و اصل باش!