2777
2789

گفتم زمین رو بفروش و یکم پس انداز داریم یا وام فوری هم بگیریم یه خونه شصت متری بگیریم(زمین نود متره)میگه من نود متر رو به شصت متری نمیدم 

پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون بسازید بهتره ها به دلخواه خودتون

هزینه و دردسرش انقد زیاده انقد زیاده که حتی آدم حالش بد میشه بهش فکر می‌کنه 

حالا نود متر را می تونید بسازید با پولی که می خواهید بذارید روش خانه بخرید 

به همسرتون بگید پس یا بسازیم یا عوض کنیم چون جنگ بشه زمین نسبت به خانه بی ارزشتر میشه ضمن اینکه مصالح و میلگرد و همه چیز گرون تر میشه 

هزینه و دردسرش انقد زیاده انقد زیاده که حتی آدم حالش بد میشه بهش فکر می‌کنه

گلم همسر منم زمین داره ولی میگه میخام بفروشم پول بزارم روش خونه بخرم نهایت بعدا پول جمع کردین میفروشین خونه رو بزرگتر میخرین

داداشمم ک چندساله توکار خرید وفروش خونه و زمینه گفت بخر بخای بسازی کلی دردسر داره و ب ضررته

حالا نود متر را می تونید بسازید با پولی که می خواهید بذارید روش خانه بخرید به همسرتون بگید پس یا بسا ...

نه بابا انقد هزینه داره 

دوبرابر خونه آماده میفته کارگر و مصالح و چند وقت باید از کارش بزنه تو این بی آبی باید بره ماشین ماشین با تانکر آب بیاره برای ساخت 

کلی خرج الکی 

گلم همسر منم زمین داره ولی میگه میخام بفروشم پول بزارم روش خونه بخرم نهایت بعدا پول جمع کردین میفروش ...

منم همینو میگم دقیقا

اخه مشتری برا زمین هم نیست الان یک هفته هست یه زمین گذاشتم برا فروش دریغ ازیه نفرکه سراغ گرفته باشه.

اره ولی این حتی راضی نمیشه بفروشیم 

البته بنام خودمه ولی خب بی اجازه نمی‌فروشم