2777
2789
عنوان

مبینا نعمت زاده جوگیر

1053 بازدید | 55 پست

وقتی مدال گرفت و. 

درخواست پزشکی کرده بود 

معلوم بود چطور آدمیه

یکی از هم مدرسه ای هاش گفته بود 

اصلا درس نمیخونده پدرش با پارتی بازی نمراتشو بیست میکرده و...

حالاام به یه پیشکسوت تهمت زدن وبی احترامی کردن هم خودش هم خانواده اش

اگه واقعا میخواستن بزننت شکایت میکردی و...

نه اینکه پدرت خیلی بی دلیل وبا بی احترامی سیلی بزنه ادب کجارفته؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا نکنه آدم ندیده بیاد دیده بشه دیگ دور برش میداره

دقیقا 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
فاصله محبوبیت تا منفوریت به کمک باباش خیلی سریع طی شد

همون اول مدالو گرفت واون موضوع پزکشیو گفت از همون موقع منفور شد 

حالا واقعا اون پیشکسوت این دختره رو زده؟

نه خوده پیشکسوت گفته دختره داشته به مادر یکی از دخترای رزمی بی احترامی میکرده و داد میزده 

که اون اقاهم رفته وگفته چیشده دختره فحش داده و...

برگشته رفته به باباش گفته

مگه شمااونجابوذی باچشم خودت دیدی چیشده؟ منم ازش بدم میاد ولی چیزی که ندیدم وبه من مربوط نیست

چرا تو تاپیکا بی ربط حرف میزنی؟ وقتی به تو مربوط نیست بیخود میای تو تاپیک

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️